Nákupy v Primarku + NOVOROČNÍ VÝPRODEJE (autobusem z Ostravy)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Nákupy v Primarku + NOVOROČNÍ VÝPRODEJE (autobusem z Ostravy)

Rodina a přátelé vám stejně jako loni k Vánocům nadělila obálkové dárečky a vy nevíte, kde tolik peněz utratíte? Přesně na tyhle situace jsou vybavená různá obchodní centra, ale jen jedno táhne nejvíc. Primark. Po Vánocích klesají ceny nebezpečně nízko a kdo si počkal, ten se dočkal. Pojeďte s námi stylově nakoupit do Primarku u Vídně a využijte povánoční slevy!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Svoz k odjezdovému místu : K tomuto zájezdu si můžete objednat dopravu od místa bydliště na místo odjezdu a zpět - minibusem Radynacestu. Podrobnosti, ceny a rezervace: www.radynacestu.cz.

Cestovní pojištění :
EASY (35 Kč / den / osoba)
UNIVERSAL + STORNO (60 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Program zájezdu

1. den: Odjezd autobusem Radynacestu  z Ostravy v 5:30 hodin. Předpokládaný příjezd do Primarku okolo 10 hodiny. Primark  je známý z Londýna z nákupní třídy Oxford Street a  je vyhlášen svými neuvěřitelně nízkými cenami . Kvůli tomu ale nemusíme až do Londýna. Primark se nachází  kousek od Vídně  ve velkém nákupním centru G3 Shopping Resort Gerasdorf, ve kterém je k dispozici celá řada dalších nákupních možností. Letos můžete klidně nechat vánoční nákupy až po Vánocích, protože v  Primarku jsou ty správné slevy právě v novoročním čase . Zájezd jsme vytvořili speciálně pro ty, kteří milují nakupování a když se do toho dostanou, nevědí, kdy skončit. V shopping centru se nachází také množství restaurací, kde si v poločase mezi nákupy můžete dát oběd a pak zase pokračovat. V odpoledních hodinách (okolo 16 hod) odjezd z Primarku, návrat do ČR.