Nassfeld - Hotel Erlenhof ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Nassfeld - Hotel Erlenhof ****

Místo pobytu a poloha : Kötschach-Mauthen (710 m), vesnička u italských hranic, cca 20 km od střediska Nassfeld. Při pobytu v Kötschachu doporučujeme návštěvu aquareny s plaveckýmbazénem, dětským bazénem, tobogánem a dalšími atrakcemi, wellness se saunou, párou, biosaunou, solárium, whirlpool atd. Ubytování v části Mauthen blízko centra, cca 800 m od Aquareny a malého lyžařského střediska Kötschach Mauthen se 6 km sjezdovek (2 vleky a 1 sedačková lanovka). Ideální pro rodiny s dětmi a začátečníky. Dítě do 10 let v doprovodu rodiče má zde lyžování ZDARMA a děti do 14 let velmi zvýhodněné ceny pro lyžování. Více na www.koemau.at

NEPŘEHLÉDNĚTE : V CENĚ DENNĚ VSTUP DO AQUARENY s tobogánem
800 M OD LANOVEK A SJEZDOVEK (DĚTI POD 10 LET LYŽOVÁNÍ ZDARMA)
VHODNÉ PRO RODINY S DĚTMI
BONUS PRO KLIENTY SPORT-S: 1 nápoje denně zdarma
(stolní víno, nealko nápoje, minerální voda)

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Stravování: polopenze

Polopenze, tj. snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech - podávají se v hlavní budově. Místní restaurace je vyhlášena svými rakouskými i italskými specialitami.
BONUS PRO KLIENTY SPORT-S: Denně 1 nápoj zdarma pro každého (nabídka se týká nealko nápojů, točeného piva a stolního vína)

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: hotel ****

Rodinný podnik s hotelem umístěným v hlavní budově, penzionem ve vedlejší budově a dalším domem s apartmány. K dispozici sauna, fitness, relaxační místnost, dětský areál s golfem, lezeckou stěnou, ping-pongem a badmintonem. Hosté mají v ceně pobytu zahrnut také vstup do Aquareny v Kötschachu. Pokoje v hotelu jsou 2lůžkové, možnost až 2 přistýlek, se sprchou/WC, Sat-TV, trezorem, telefonem, wi-fi připojením, většina pokojů je s balkonem.
Parkování: u objektu zdarma.