Pitztal - Alpenrose

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pitztal - Alpenrose

NEPŘEHLÉDNĚTE : Libovolný den nástupu a délka pobytu!
• SLEVA 1.MOMENT: do 31.10. -6% pro věrné klienty, -4% pro nové
• Uvedené ceny na www.sport-s.cz jsou již ponížené o slevu 1.moment (pro stálé klienty bude sleva ponížena o další 2%)
• Ubytování s polopenzí a skipasem
• Děti narozené v roce 2008 a mladší v doprovodu s rodiče zdarma (1 rodič -> 1 dítě), další dítě sleva -60%
• Slevy pro děti nar. 2001 - 2010

Skipas : Innerpitztal - je zahrnutý v ceně (u pobytů se skipasem).
Skipas platí na všech vlecích středisek Pitztal Gletscher a Rifflsee. Na ledovci Pitztal se v letošní sezóně lyžuje od 16.9.2017 do 22.4.2018, lyžařské středisko Rifflsee je v provozu od 8.12.2017 do 8.4.2018 (podle stavu sněhu). Omezení je na podzemní lanovku Pitzexpress, kterou lze použít v jednom dni pouze jednou na cestu vzhůru a jednou na cestu zpět. V ceně skipasu je zahrnut i skibus z Zaunhofu do obou středisek.
SKIPAS ZDARMA pro děti nar. od r. 2012. Děti nar. 2008-2011 ZDARMA. Bambiny
skipas v doprovodu rodiče (1rodič=1dítě). Děti narozené v roce 2008-2002 nebo od roku 2012 bez rodiče obdrží dětský tarif.
Skipas ve formě key-card, vyžaduje se vratná kauce 2 €, foto se nevyžaduje.
Využívání běžeckých tratí v údolí zdarma, na ledovci a na Rifflsee za poplatek (ceny lanovek pouze pro běžkaře).

Hochzeiger - pro lyžování na Hochzeigeru skipas Innerpitztal neplatí, je nutno zakoupit skipas Hochzeiger. Ten platí na všech vlecích tohoto střediska a na skibus Wenns–Jerzens–Hochzeiger. V ceně 5 a vícedenního skipasu je zahrnuto i večerní sáňkování každý čtvrtek mezi 19.30-21.00 hod. – výjezd lanovkou do 2.000 m a následný sjezd na sáňkách po osvětlené 6 km dlouhé trati s převýšením 550 m do údolí.

Skipas :

Místo pobytu a poloha : Zaunhof (1.250 m), vesnička ležící na východním úbočí Pitztalského údolí s nádherným výhledem na okolní 3tisícovky, vzdálená cca 19 km od Pitztal Gletscheru a 11 km od Hochzeigeru. Zastávka skibusu na Pitztal Gletscher a Rifflsee ve vzdálenosti cca 500 m.

Stravování: polopenze

polopenze, tj. snídaně a večeře, stravu připravuje český kuchař. Snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech dle jednotného menu.Na vyžádání lze zajistit vegetariánskou stravu. Při pobytu možnost zakoupit nápoje a občerstvení za Kč dle aktuální nabídky.

Ubytování: pension

Prázdninový dům Alpenrose, Čtyřpodlažní prázdninový dům ve stráni nad kostelíkem je vyhledávám pro svoji "domáckou atmosféru" a příznivé ceny. Nabízí ubytování turistického typu.
V 1. a 2. patře jsou 2 a 4lůžkové pokoje s umývadlem, WC/sprchy na patře. V přízemí jsou 4 lůžkové pokoje, společné WC/sprchy a umývárna, možnost posezení a stůl na stolní tenis. Ve zvýšeném přízemí přízemí je jídelna, sloužící zároveň jako společenská místnost, velká terasa, k dispozici TV-SAT, video, zdarma WI-FI připojení, telefon/fax.
Parkování přímo u objektu. Zastávka skibusu na Pitztal Gletscher/Rifflsee ve vzdálenosti cca 500 m.