PRODLOUŽENÝ VÍKEND LYŽOVÁNÍ A WELLNESS V RAKOUSKU Dachstein West - Krippenstein, HOTEL*** VŠE V CENĚ

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

PRODLOUŽENÝ VÍKEND LYŽOVÁNÍ A WELLNESS V RAKOUSKU Dachstein West - Krippenstein, HOTEL*** VŠE V CENĚ

LYŽOVÁNÍ V RAKOUSKU - PRODLOUŽENÝ VÍKEND v rozsáhlé lyžařské oblasti Dachstein-West, která se rozkládá na západních svazích Dachsteinu a impozantního hřebene Salzburských Dolomitů. Ve střediscích naleznete lyžařské sjezdovky všech stupňů obtížnosti od ideálních tratí pro rodinnou lyžovačku, až po sjezdovky pro náročné lyžaře, např. FIS sjezdovku ze Zwieselalmu (Kanonenrohr). V údolí jsou u stanic lanovek cvičné louky pro nejmenší lyžaře. V Russbachu i Gosau jsou dětské parky s atrakcemi (sněhové dráhy, pohádkové postavy), v Russbachu je možné také celodenní hlídání ve „školce“. O útulnou zimní pohodu a spokojenost celé rodiny se postará i 16 různých chat s domácími speciality a milou obsluhou. Další sportovní vyžití nabízí veřejný bazén v Gosau nebo zimní stadion v Bad Ischlu a přírodní kluziště v Bad Goisernu. SUPER RELAXACI VÁM NABÍZÍ ZNÁMÉ TERMÁLNÍ LÁZNĚ V BAD ISCHL. PRODLOUŽENÉ VÍKENDY 2013 - LYŽOVÁNÍ V RAKOUSKU pro všechny věkové kategorie, lyžování pro zkušené lyžaře i začátečníky a snowboardisty ve vyhlášeném středisku Dachstein West v Rakousku. V ceně je skipas platný ve všech částech skiarény a v přilehlých střediscích - lyžovat tak můžete také v unikátním freerideovém ráji Krippenstein. Lyžování bez front na nádherně upravených 150 km sjezdovek, snow parků. Zima - lyžování a Rakousko jak má být. Lyžování v Rakousku je zážitek, zábava, sportovní a adrenalinové vyžití pro Váš životní styl. Užijte si pravou lyžovačku s partnerem, rodinou, s přáteli ... PO LYŽOVÁNÍ SI MŮŽETE UŽÍT SUPER RELAX VE ZNÁMÝCH ALPSKÝCH TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH BAD ISCHL!!!

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře. Snídaně (3x) jsou poskytovány formou bufetu včetně nápojů. Večeře (2x) jsou podávány ve třech chodech - polévka a hlavní jídlo, dle aktuálního jídelníčku, nápoje jsou za příplatek.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase v odpoledních hodinách: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Olomouc, Brno, Mikulov nebo Znojmo. Odjezd také z Prahy svozem do Brna. Jiná nástupní místa jsou možná po dohodě a při počtu alespoň 6 osob.


Doprava: do místa pobytu a v místě pobytu do lyžařského střediska (cca 15km) a zpět na ubytování je realizována zájezdovými autokary s WC, audio - video okruhem a dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel a lyžařského vybavení. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách) a po dobu pobytu.

Ubytování: hotel ***

Ubytování je poskytováno pěkném hotelu kategorie 3*, ve dvoulůžkových (na vyžádání až čtyřlůžkových) pokojích vždy s vlastním příslušenstvím. Hotel disponuje svým wellness centrem s panoramatickým výhledem, ve kterém můžete využít finskou saunu, relaxaci v odpočivné místnosti a masáže.

Program zájezdu

1. den: čtvrtek: odjezd, nástupy po trase v odpoledních hodinách. Příjezd ve večerních hodinách na ubytování, nocleh.
2. den: pátek: snídaně a odjezd do střediska, lyžování ve středisku Dachstein West, večeře, relaxace a zábava.
3. den: sobota: lyžování ve středisku Dachstein West, večeře, relaxace, zábava
4. den: neděle: lyžování, po lyžování odjezd z místa pobytu
5. den: návrat domů přes noc z neděle na pondělí