Orlí hnízdo - Grossglockner - Krimelské vodopády

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: gasthof Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Orlí hnízdo - Grossglockner - Krimelské vodopády

Třídenní putování začínáme návštěvou Berchtesgadenu - první zastávka je návštěva Orlího hnízda - bývalé čajovny Adolfa Hitlera ... dále se přesuneme na prohlídku jedné z nejstarších likérek Enzian a zbytek odpoledne strávíme návštěvou jezera Königsee s možností projížďky elektročluny po jezeře. V podvečerních hodinách se přesuneme na ubytování. Další den po snídani odjedeme na celodenní návštěvu vysokohorské silnice Grossglockner Hochalpenstrasse. Třetí den po snídani zahájíme prohlídkou Kaprunských přehradních nádrží a potom se přesuneme k prohlídce Krimmelských vodopádů ( 1.076 m.n.m. ), odtud ve večerních hodinách odjedeme zpět do ČR.

Stravování: polopenze

snídaně (káva, čaj, pečivo, salámy, sýry, zavařenina), večeře servírovaná (polévka, salát, hlavní jídlo, moučník). Rakouská kuchyně.

Doprava: autokarem

autokar, nebo mikrobus (podle počtu přihlášených)
minimální počet osob nutný pro realizaci zájezdu = 7

Ubytování: gasthof

klasické rakouské gasthofy v obci Maishofen, nebo Fusch, dvou až čtyřlůžkové pokoje se společnými sociálkami na patře, za příplatek možnost pokojů s vlastním soc.zařízením.

Program zájezdu

1. den: odjezd z Prahy v 01:00 hod., přejezd Rakouskem, nebo Německem (podle trasy) do Berchtesgadenu. První zastávka (kolem 08:00 hod.) návštěva Orlího hnízda - bývalé čajovny Adolfa Hitlera ... dále se přesuneme na prohlídku jedné z nejstarších likérek Enzian (cca v 11:30 hod.) a zbytek odpoledne strávíme návštěvou jezera Königsee (13:00) s možností projížďky elektročluny po jezeře. V podvečerních hodinách se přesuneme na ubytování do oblasti Zell am See, ubytování, večeře, nocleh.
2. den: snídaně, po snídani odjedeme na celodenní návštěvu vysokohorské silnice Grossglockner Hochalpenstrasse, večeře, nocleh
3. den: snídaně, po snídani zahájíme prohlídkou Kaprunských přehradních nádrží a potom se přesuneme k prohlídce Krimmelských vodopádů ( 1.076 m.n.m. ), odtud ve večerních hodinách odjedeme zpět do ČR. Příjezd do Prahy do 23:00 hod.