jednodenní lyžování Kaprun - Zell am See

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: bez ubytování Doprava: autokarem Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

jednodenní lyžování Kaprun - Zell am See

Jednodenní lyžování ve vyhlášených zimních střediscích - lyžování podle vašeho vlastního výběru - buď na sjezdovkách Kitzsteinhornu (Kaprun), nebo v Zell am See (Schmittenhöhe) - oblast propojena skibusy - zdarma.

Kaprun s ledovcem Kitzsteinhorn nabízí celoroční lyžování z výšky 3 029 m.n.m. Zvláště za slunečných dnů se dostanete do světa horských velikánů a budete plnými doušky vnímat svět třítisícových vrcholů, který vás bude obklopovat. Skiaréna Schmittenhöhe vytváří nad známým Zell am See vytváří dokonalý horský kuloár. Z nejvyššího bodu se ti odvážnější mohou spustit do údolí známou “střechou” Trass, rytmickou sjezdovkou Standard nebo zvolit střídavě červenou a modrou sjezdovku k nástupní stanici Areitbahn.

Výborné sněhové podmínky !!!!

nejčerstvější informace najdete na adresách:
http://www.kitzsteinhorn.at/de/
http://www.schmitten.at/de/default.aspx

Další informace : Zájezd se uskuteční s minimálním počtem 7 osob !!!


Doprava: autokarem

Mikrobus, minimální počet osob nutný pro realizaci zájezdu = 7.

Program zájezdu

1. den: odjezd z Prahy od Smíchovského nádraží ČD (parkoviště TAXI vlevo před hlavním vchodem) v 01.15 hod, k dispozici jsou i další nástupní místa po trase na Č.Budějovice (Příbram, Písek) nebo Plzeň. V ranních hodinách příjezd do letoviska , celodenní lyžování, po lyžování v 16:30 - 17:00 hod. odjezd do ČR, návrat kolem půlnoci do Prahy.