Russbach - Apartmány Russbach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Russbach - Apartmány Russbach

Apartmánový dům v blízkosti sjezdovky.

Poloha: Apartmánový dům leží v lyžařském středisku Russbach. Od centra města a nákupních možností je vzdálen 100 - 400 m, od Salcburku 56 km, od Bad Ischlu a jeho proslulých lázní 25 km a 24 km od města Hallstatt a oblíbeného lyžařského střediska Krippenstein, kde platí jednotný skipas Dachstein West. V blízkosti jsou obchody, restaurace a autobusová zastávka.

Vzdálenosti SKIAREÁL: Dachstein West – skibusy zdarma odjíždí přímo od apartmánů (10 m), skiareál je vzdálen 650 m. Přímo v Russbachu jsou 2 funparky - Trailer Park a Rookie-Park. Pro nejmenší je přímo v Russbachu lyžařská školička. 200 m od apartmánů vám zdarma pohlídají děti ve věku od 1 roku, animačním programem zajištěn.
Skibus do centra města nezajíždí, není zde tedy možnost dopravy zdarma. Do Russbachu zajíždí hromadná doprava a jede kolem sjezdovky (tato doprava je za poplatek).
CENÍK SKIPASŮ A INFO : http://www.agltravel.cz/stranky/74:rakousko-informace-o-zemi.html

Vybavení: Apartmány jsou umístěny na atraktivním místě, v blízkosti sjezdovky, mají výtah, parkoviště a saunu (za poplatek). Z druhé strany budovy se nachází restaurace (lze si zde domluvit polopenzi nebo večeře). V apartmánech typu A je možnost pobytu se psem (za poplatek). Wi-Fi připojení zdarma je pouze v přilehlém parku nebo v info centrum naproti ubytovacímu zařízení.

Sport a zábava: Za poplatek: sauna.

Stravování: vlastní

Bez stravy.

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: apartmán

Dvoulůžkový apartmán, koupelna/WC, obytná místnost s manželskou postelí a rozkládacím křeslem pro 1-2 děti (vhodné pro menší děti, maximálně do 12 let), satelitní televize, kuchyňský kout s lednicí, vařičem a kávovarem. Některé apartmány mají balkon. Apartmány TYP A a TYP B jsou o rozloze 29-35m2.
Maximální obsazenost: apartmán TYP A – 2 dospělí + 1 dítě, TYP B – 2 dospělí + 2 děti.