Schladming - Ferienalm Schladming ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Schladming - Ferienalm Schladming ****

Prázdninový komplex s pestrou nabídkou pro rodiny. Bonusová karta Schladming-Dachstein Sommer Card zdarma.

Poloha: na klidném místě ve svahu nad horským městečkem Schladming. Centrum cca 800 m. Kabinová lanovka Planai, která je branou do ráje horské turistiky, vzdálena cca 1 km.

Vybavení: hotel nabízí 55 pokojů a apartmánů, přijímací halu s recepcí, snídaňovou, resp. jídelní místnost, kavárnu na terase. Výtah. V udržované zahradě o velikosti cca 2500 m2 jsou k dispozici lehátka a slunečníky.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: stolní tenis, 2x týdně túra s průvodcem, půjčování holí na nordic walking. Za poplatek: umělecké studio pod odborným vedením.

Internet : WiFi připojení v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: venkovní bazén (4 x 8 m), otevřený 24.6.-26.8.

Pro děti : 8.7.-25.8. hlídání dětí od 3 let (4x týdně/4 h.) včetně oběda a nápojů, velké hřiště s atrakcemi, dětský domek na hraní. Minizoo s kozami, králíčky a morčátky.

Další výhody : Schladming Dachstein Sommer Card zdarma s řadou výhod a slev u smluvních partnerů, v rámci karty: 1x za pobyt využití lanovky na ledovec Dachstein, různých lanovek, zpoplatněných úseků, veřejné dopravy, vstup do koupališť, krytých bazénů, muzeí, minigolf, pit-pat a mnoho dalšího.

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: cca 12 €/den;
lázeňská taxa: cca 1,50 € den/osoba od 15 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: středa, sobota/3 noci.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy, lehký oběd, k večeři výběr z menu o 4 chodech se salátovým bufetem. 15.00-16.00 h. káva, čaj a zákusky formou bufetových stolů. 1x týdně večerní grilování (dle počasí). 10.00-21.00 h. nealkoholické nápoje jako cola, fanta, sprite, džusy, minerální voda, točené pivo a rozlévaná vína, káva, capuccino, melange a espresso. Služby all inclusive platí od 17.00 h. v den příjezdu a do 10.00 h. v den odjezdu.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2A/A3A): s možností 1 přistýlky (pohovka), cca 20 m2. Pokoje jsou vybavené kabel. TV, sprchou a WC. Balkon nebo terasa. Rodinné pokoje (A2B/A3B/A4B): s možností až 2 přistýlek (patrová postel), cca 28 m2, vybavení jako A2A, samostatné WC, terasa. Rodinné pokoje (A2C/A3C/A4C): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek, cca 66 m2, obývací část s posezením, samostatné WC, horní patro s otevřenou galerií, 2 dvoulůžkové pokoje se sprchou, WC a balkonem, jinak jako A2A.