Zell am Zee - Gasthof Schütthof ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zell am Zee - Gasthof Schütthof ***+

Bonusová karta Zellan See-Kaprun Card zdarma. Nástupní místo kabinové lanovky na vrchol Schmittenhöhe pouhých 300 m.

Poloha: centrum Zell am See s restauracemi, bary a nákupními možnostmi cca 2,5 km.

Vybavení: komfortní hotel s 70 pokoji, recepce s lobby, jizba, restaurace, bary, kavárna na terase. Výtah.

Sport a zábava: Sport/aktivity : za poplatek: hotelový zábavní program, túra s pochodněmi.

Internet : Wi-fi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: 2 sauny, parní lázeň s odpočívárnou a letní terasou s panoramatickým výhledem. Za poplatek: solárium a masáže.

Pro děti : dětská herna a dětské hřiště.

Další výhody : bonusová karta Zell am See-Kaprun Card zdarma (polovina května-polovina října., otevírací doby dle počasí): neomezeně v rámci karty: jízda lanovkami Areitbahn, Sonnkogelbahn, Sonnenalmbahn, City Express, Gletscherbahn Kaprun ke stanici Alpinecenter, Maiskogelbahn Kaprun, plavba lodí Zell am See Thumersbach a zpět, vstupné na pláže v Zell am See, vstup do krytého bazénu v Zell am See, vstup do soutěsek Sigmund Thun Klamm, Vorderkaserklamm, Kitzlochklamm, na Krimmelské vodopády, vstup do přírodního parku Ferleiten, muzeum národního parku Hohe Tauern, muzea v Leogangu a Saalfeldenu. Vstup do muzea dopravních prostředků ve Vötter. Jednorázově v rámci karty: 1 výjezd lanovkou Schmittenhöhebahn, 1 výjezd lanovkou Gletscherbahn Kaprun ze stanice Alpincenter na horní stanici. Zvýhodněné vstupné do různých muzeí. Poštovní autobusy v regionu za 1 €/cesta (děti 50% sleva).

parkování: parkoviště dle dostupnosti zdarma; garáž cca 8 €/den;
domácí zvíře: cca 11 €/den;
lázeňská taxa: cca 1,55 € den/osoba od 15 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Stravování: polopenze

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetu s koutkem zdravé výživy (studené a teplé pokrmy). Při rezervaci polopenze navíc k večeři tematický bufet. 15.00-17.00 h. zákusek z bufetu.

Ubytování: hotel ***+

dvoulůžkové pokoje (A2B): cca 16 m2, některé pokoje s balkonem, jsou vybaveny kab. TV s plochou obrazovkou a s rádiem, telefonem s budíkem, fénem, trezorem, sprchou a WC. Jednolůžkové pokoje (A1B): cca 16 m2, vybavení jako A2B. Dvoulůžkové pokoje (A2E): s možností 1 přistýlky, cca 16 m2, vybavení jako A2B. Rodinné pokoje (A2D/A3D/A4D): junior suite pro 2-4 osoby, cca 35-38 m2, obývací ložnice s rozkládací pohovkou pro dvě osoby, samostatný dvoulůžkový pokoj s propojovacími dveřmi, vybavení jako A2B.