Šlágry Lechtalerských Alp

Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně
1 termín od 31. července 2024

Cena zájezdu

od 6 740 Kč 6 990 Kč


ATRAKTIVITY NA POMEZÍ RAKOUSKA A NĚMECKA Zavedeme vás do romantického regionu Reutte, který má báječnou polohu u hranic s Německem a může tak nabídnout návštěvu těch nejatraktivnějších cílů. Vyjedete na nejvyšší horu Německa, navštívíte asi nejromantičtější zámek, projdete se po nejdelším visutém mostě na světě.... Celý popis

Termíny a ceny

31.07. - 04.08.2024 středa - neděle
snídaně autokarem
Sleva 4% 6 990 Kč 6 740 Kč
cena za 5 dní (2 noci)

Informace o cenách

Slevy

  • first minute: 250 Kč do 31. 1. 2023
  • Seniorská sleva 55+: 200 Kč (nesčítá se s jinými slevami)

Cena zahrnuje

  • 2x nocleh - hotel / penzion - dvoulůžkové pokoje s vl. příslušenstvím
  • 2x snídaně
  • doprava – klimat. bus
  • průvodce
  • povin. poj. CK.

Cena nezahrnuje

  • jednolůžkový pokoj - 1200 Kč (příplatek: 1200 Kč)
  • večeře - cena za 1 večeři 560 Kč (příplatek: 560 Kč)

    • Poznávací zájezdy

Popis zájezdu

Šlágry Lechtalerských Alp

ATRAKTIVITY NA POMEZÍ RAKOUSKA A NĚMECKA
Zavedeme vás do romantického regionu Reutte, který má báječnou polohu u hranic s Německem a může tak nabídnout návštěvu těch nejatraktivnějších cílů. Vyjedete na nejvyšší horu Německa, navštívíte asi nejromantičtější zámek, projdete se po nejdelším visutém mostě na světě....

Program zájezdu

1. den: Odjezd v nočních hodinách.
2. den: Návštěva romantického hradu Ludvíka II. Bavorského Neuschwanstein - prohlídka zámku a procházka ke krásné vyhlídce z Marienbrücke. Poté do Reutte - "tyrolské brány"do Rakouska. Odvážní si přejdou přes nejdelší zavěšený most na světě (403 m dlouhý, 110 m vysoko), který spojuje ruiny hradu Ehrenberg a pevnost Claudia, nebo bude možnost navštívit Alpentherme Ehrenberg - lázně umístěné uprostřed NP region Reutte s výhledem na okolní horský svět Lechtalerských, Allgäuských a Ammergauských Alp - zde si užijete relaxace. Odjezd na nocleh.
3. den: Ráno vyjedeme k jezeru Eibsee ležícímu uprostřed rozeklaných hor a odtud potom je zlatým hřebem výlet lanovkou na Zugspitze (2.968 m), nejvyšší horu Německa, která zde navíc vyznačuje rakousko-německou hranici. Nahoře si můžete vychutnat úžasné panorama zubatých horských štítů na jihu a bavorských nížin na severu. Odjezd do známého alpského střediska Garmisch - Partenkirchen , které opět leží pod nejvyšším vrcholem Německa. Absolvujeme nenáročnou, ale fantastickou procházku soutěskou Partnachklamm. Na závěr dne si prohlédneme monumentální exteriéry benediktinského kláštera Etta l. Nocleh.
4. den: Linderhof - další ze zámků Ludvíka II. Bavorského , krásná barokní stavba s romantickou zahradou plnou altánů s umělou jeskyní a jezírkem. Oberammergau - procházka městečkem s nádhernými malovanými domy. Poté odjezd.
5. den: Příjezd v časných ranních hodinách.

Podobné zájezdy