Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd

Popis a poloha: penziony a privátní domy jsou rozmístěné v rámci celého Längenfeldu. Do Söldenu k základní stanici lanovky Giggijochbahn trvá cesta naším autobusem cca 15 minut. Jedny z nejmodernějších termálních lázní v Rakousku – Aqua Dome jsou vzdáleny 10-15 minut chůze od penzionů. V lázních je několik venkovních i vnitřních termálních bazénů, s teplotou vody 34-36 stupňů a sportovní bazén s chladnější vodou. Světově proslulé jsou 3 bazény ve tvaru létajících talířů. Každý bazén má jinou funkci (vířivka, léčivý bazén se sirnou nebo slanou vodou). Vstup do bazénů na 3 hodiny stojí cca 23 Euro, sauny jsou za příplatek.Vybavení: místnost, kde se podávají snídaně.

Poznámka : Orientační ceny permanentek: 3 denní dospělí 129 Euro, děti roč. 2003-2009 77 Euro, junioři roč. 1998-2002 111 Euro, senioři ženy roč. 1958 a muži roč. 1953 a starší 118 Euro.

nas_tip : Oblíbený zájezd do vynikajícího lyžařského střediska, garance sněhu od prosince do května, 2 ledovce propojené lyžařským tunelem, doporučujeme jeden večer návštěvu termálních lázní Aqua Dome, doporučujeme včasnou rezervaci zájezdu.

cenik : TermínPočet nocíDní lyžováníOsoba06.04.-10.04.18234 350

Stravování: snídaně

rozšířená servírovaná snídaně v penzionech. Večeře si řeší účastníci zájezdu individuálně.
V centru Längenfeldu se nachází restaurace i pizzerie.

Doprava: autokarem

Nástupní místa : Trutnov, Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Praha, Beroun, Plzeň. Další nástupní místa za příplatek - info v CK.

Ubytování: pension

Penziony a privátní domy v Längenfeldu - 2-3 lůžkové pokoje s vlastním sociálním
zařízením.

Program zájezdu

1. den: Příjezd na ubytování v ranních hodinách, převlečení do lyžařského v místnosti k tomu určené, odjezd na lyžování. Další dny lyžování, poslední den po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních až ranních hodinách dle jednotlivých středisek a výstupních míst. První stravovací službou je večeře (buď v ceně zájezdu, nebo za příplatek) v den příjezdu a poslední je snídaně v den odjezdu, pokud není uvedeno jinak.