Solná Komora Jedinečné Panorama A Krásné Koupání U Hotelu

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Solná Komora Jedinečné Panorama A Krásné Koupání U Hotelu

Dovolená v Solné komoře, na překrásném místě náhorní plošiny Abtenau. Krásné turistické trasy, bohaté možnosti výletů a zcela úchvatné panorama na okolní horské masivy Dachsteinu a Tennengebirge. Příjemný rodinný hotel ve slunné lokalitě městečka Abtenau s možností využívat zdarma sousedící krásné zážitkové lázně – aquapark. To je naše pozvání do Solné komory, na strávení klidné i aktivní dovolené. Abtenau – aquapark Abtenau - vodopád Golling – Gossauská komora - Karkogel - Hallstatt – Bad Ischl – náhorní plošina Postalm – soutěska Lammerské pece

1.den zájezdu: Odjezd v časných ranních hodinách z ČR. Cestou zastavíme u romantického vodopádu GOLLING , krátká procházka lesní cestou pod vodopád. Dojezd na ubytování a večeři do Abtenau. 2.den zájezdu: Výlet do GOSSAUSKÉ KOMORY - turistika podél překrásného jezera Gosausee a Gosaulacke k Hornímu jezeru Gosausee s fantastickými výhledy na rozeklané vápencové věže Dachsteinu. Procházky zdejším krajem již milovala císařovna Sisi. Zdatnější turisté mohou dojít přes hřeben až zpět do Abtenau. Odpoledne relaxace v aquaparku u hotelu, večeře. 3.den zájezdu: Volný den v Abtenau. Vyjedeme lanovkou na KARKOGEL, kde upodnikneme některou z krásných panoramatických túr (dle vlastních dispozic), zbytek dne koupání v aquaparku u hotelu. Individuálně lze využít i místní letní, bezmála 2 km bobovou dráhu. 4.den zájezdu: Výlet do nedalekého HALLSTATTU , nejkrásnějšího rakouského městečka, ležícího ve strmém svahu nad Hallstattským jezerem. Výjezd zubačkou k Solným dolům a k visuté vyhlídkové plošině nad městem. Zdejší oblast dala vzniknout nejstarší Evropské kultuře "Hallstattské". Přejedeme do BAD ISCHL , kde navštívíme i slavnou Císařskou vilu a budeme mít pocit, jakoby starý mocnář vilu včera opustil. Zájemci o turistiku mohou místo výletu do Bad Ischl podniknout z RUßBACHU některou z krásných túr a pěšky nebo busem se vrátit do Abtenau. Návrat, koupání a večeře v hotelu. 5.den zájezdu: Po snídani výjezd na největší náhorní plošinu v Rakousku POSTALM . Nekonečné pastviny, jedinečný ráz krajiny a panoramatická procházka nás přenesou o pár století zpět. Turisté si dojdou pěšky do Abtenau, ostatní sjedou busem zpět k hotelu, koupání. 6.den zájezdu: Odjezd z hotelu po snídani, návštěva LAMMERSKÝCH PECÍ, divoké vodní soutěsky v Solné komoře. K večeru odjezd do ČR, předpokládaný návrat, Praha cca ve 22.30 hod. a dále dle nástupních míst.

Doprava: autokarem

Nástupní místa : 18.07. - 23.07. odjezd B, D

Ubytování: různé

Hotel*** se slunečnou terasou na krásném místě náhorní plošiny Abtenau, okolo horské masívy Dachsteinu a Tennengebirge, cca 5 min. chůze od městečka Abtenau. 2lůžk. pokoje s příslušenstvím, balkonem, TV, WiFi. K dispozici malá sauna (7 €), fitness a stolní tenis. Možnost využívat sousedící zážitkové lázně - aquapark, vstupy v ceně zájezdu.