Kaprun - Alpenhaus Kaprun ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kaprun - Alpenhaus Kaprun ****

Oblíbený zrenovovaný hotel. Rozsáhlá wellness zóna.

Poloha: centrální, cyklostezka Pinzgauer Radweg cca 150 m.

Vybavení: hotel se 125 pokoji s hotelovou halou, 4 restauracemi, hotelovým barem, společenskou místností, konferenční místností pro 70 osob, hotelovou prádelnou (za poplatek), letní terasou, loukou s lehátky a slunečníky. 3 výtahy.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness (cca 70 m2, 7:00-21:00 h.) s moderními kardio přístroji. 5x týdně animační program (túra nebo cyklotúra s průvodcem) v termínech 21.4.-14.6., 1.7.-27.7. a 25.8.-1.11. Za poplatek: kola k zapůjčení v hotelu.

Internet : WiFi zdarma.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén (11 x 6 m) s vodopádem a tryskou. V prostorách bazénu (7:00-21:00 h.) je pro ranní sportovce připravena káva, čaje a džusy (od 7:00 do 9:00 h.). Sauny (15:00-21:00 h.), parní lázeň, vířivka. Za poplatek: solárium, masáže a kosmetické procedury.

Pro děti : dětské hřiště, dětská postýlka na vyžádání v CK.

Další výhody : župany k zapůjčení na pokojích. Bonusová karta Zell am See-Kaprun (15.5.-15.10., otevírací doba dle počasí): neomezeně zdarma: jízda lanovkami Areitbahn, Sonnenalm, City Express, Gletscherbahn Kaprun do stanice Alpinecenter, Maiskogelbahn Kaprun, jízda do údolí lanovkou Schmittenhöhebahn, vstupné na Zellerské koupací pláže, vstup do krytého bazénu v Zell am See, vstupné do soutěsek Sigmund Thun Klamm, Vorderkaserklamm, Kitzlochklamm, Seisenbergklamm, na Krimmelské vodopády, vstup do muzea národního parku Hohe Tauern, vstup do muzea v Leogangu a Saalfeldenu. Vstup do muzau vozů ve Vötter. Jízda lodí z Zell am See do Thumersbachu a zpět. Jednorázově v ceně: 1 výjezd lanovkou Schmittenhöhebahn, 1 výjezd lanovkou Gletscherbahnen Kaprun ze stanice Alpincenter na horní stanici, 1 výlet lodí na Zellerském jezeře. Zvýhodněné vstupné do různých muzeí. Jízda poštovními autobusy v regionu za 1 €/cesta (děti 50% sleva).

parkování: garáž (cca 8 €/den);
příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Zell am See v ceně (nutná rezervace v hotelu);
domácí zvíře: cca 12 €/den;
lázeňská taxa: cca 1,15 € den/osoba od 15 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Stravování: polopenze

polopenze. Snídaně formou bufetu s koutkem zdravé výživy (do 11:00 h.), sekt, různé teplé pokrmy, rybí speciality a výběr z čerstvě upečeného chleba, večer výběr z menu o 5 chodech včetně salátového bufetu, v rámci menu je i vegetariánská varianta. 1x týdně slavnostní večeře, barbecue nebo tematický bufet.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2B): jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, telefonem, kab. TV s integrovaným rádiem, trezorem, kosmetickým zrcátkem, minibarem, fénem, sedacím koutem, balkonem nebo terasou. Jednolůžkové pokoje (A1B): vybavení jako A2B.