Vídeň, Schönbrunn a zámek Hof po stopách Habsburků 2018

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Vídeň, Schönbrunn a zámek Hof po stopách Habsburků 2018

Habsburská metropole Vídeň, památky spjaté s císařským rodem a další zajímavosti tohoto výjimečného města, možnost návštěvy věhlasné kavárny Sacher, muzeí, aktuální výstavy, zámek Schloss Hof s krásnými zahradami a hospodářským dvorem.

Pojištění : V ceně je zahrnuto povinné pojištění cestovních kanceláří proti úpadku.
Cena zájezdu nezahrnuje léčebné pojištění a pojištění na storno. Za příplatek lze u CK zprostředkovat komplexní pojištění do zahraničí od pojišťovny UNIQA (balíček obsahuje pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění na storno a pojištění odpovědnosti za škody).

Stravování: snídaně

snídaně formou švédského stolu, podávají se v hotelu
Orientační ceny potravin a jídel ve Vídni: hlavní jídlo v restauraci 9,90-15,90 €, rychlé občerstvení (klobása, pizza do ruky, obložená bageta): od 3-4 €, 2 dcl vína 3,50 €, káva 2,80-3,60 €, balená voda 1,5 l: 0,50 €, láhev vína 0,75 l: od 2,50-3 €(veltlínské zelené), chléb, bageta v obchodě: 1 €, pivo točené 3,50 €, plechovka 0,50 €, limo (láhev) 1-2 € v obchodě, jogurt 0,40-0,50 €; pohlednice v průměru 0,50-0,80 €, známka do ČR 0,80 €, WC průměr 0,50 €

Doprava: autokarem

klimatizovaným busem s možností občerstvení (prodej nápojů za Kč), vybaveným DVD.
Upozornění: odjezdy a svozy z uvedených míst se uskuteční, pokud se sejde dostatečný počet zájemců. Trasy odjezdů se mohou změnit v závislosti na aktuální dopravní situaci.

Ubytování: hotel **+

1x hotel Ibis Budget ve Vídni (2 lůžkové pokoje s vlastním příšlušenstvím)

Program zájezdu

1. den: 1. den: odjezd ráno z Prahy, Klosterneuburg , jeden z nejvýznamnějších klášterů v Rakousku, 2-3 okruhy, komnaty, kaple, zahrady, sklepy. VÍDEŇ, zámek Schönbrunn , velký okruh včetně zahrady, chrám sv. Štěpána, náměstí Marie Terezie, přírodovědné muzeum (sbírky Františka Štěpána Lotrinského, manžela Marie Terezie), kavárna, Ring , Parlament, Nová radnice, Vídeňská univerzita, velikonoční trhy nebo variantně výstavy umění: o Velikonocích výstava Egona Schiela, od března do října výstava Vídeňská secese: Gustav Klimt, Koloman Moser a umění jejich doby, a od září výstava Clauda Moneta
2. den: 2. den: VÍDEŇ, Hofburg, habsburské sídlo, Muzeum Sissi s císařskými komnatami a stříbrnou komorou, dle termínu trhy, cesta podél Dunaje ( NP Dunajské luhy ), barokní zámek Schloss Hof , rodinné sídlo Habsburků (Marie Terezie) s nádhernými zahradami, přejezd do ČR, návrat ve večerních hodinách CK si vyhrazuje právo úpravy programu podle počasí.