Vídeň - Znojmo s posezením u vína a nedělní adventní Vídeň ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Vídeň - Znojmo s posezením u vína a nedělní adventní Vídeň ***


Doprava: autokarem

Nástupní místa : Trasa N - Hradec Králové, Pardubice, Chrudim, Ždírec n.D., Havlíčkův Brod,
Jihlava
Trasa Q - Trutnov (+ 180) , Hostinné (+200), Dvůr Králové nad Labem (+180), Hořice (+150), Úpice (+180), Červený Kostelec (+180), Náchod
(+200), Jaroměř (+150)

Program zájezdu

1. den: ráno odjezd (HK 6.30, PCE 7.00, Chrudim 7.20, Jihlava 9.00) do Znojma. Po příjezdu zastávka cca 2 hodiny u outletového centra Freeport na Hatích – možnost nákupů nebo oběda, zastávka na malou ochutnávku ve vinařství Waldberg s možností nákupů vína, prohlídka Znojma, ubytování na okraji města a od cca 18.30 posezní ve sklepě i s večeří (řízečky, salát, moravské koláče, sýry, domácí klobásy, 14 vzorků vína,…). Možnost prohlídky 250 let starého sklípku v sousedství. Individuální odjezd do hotelu (taxi cca 100 Kč) nebo společně busem cca ve 22 hod.
2. den: po snídani odjezd do Vídně. Zastávka u zámku Schönbrunn a návštěva adventního trhu před zámkem. Přejezd metrem do centra (jízdné cca 5 EUR/2 cesty) a prohlídka historického centra Vídně s průvodcem. Individuální volno k návštěvě nejznámějšího vídeňského adventního trhu na Radničním náměstí. Odjezd z Vídně v 18.00 hod.