Waidring - Rilano Resort Steinplatte ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Waidring - Rilano Resort Steinplatte ****

Hotel má 78 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, jídelna, snídaňový salonek, kavárna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Dále je zde dětská herna. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. K dispozici je služba hlídání dětí, pokojová služba, prádelna a kadeřnictví.

Vybavení: Hotel má 78 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, jídelna, snídaňový salonek, kavárna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Dále je zde dětská herna. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. K dispozici je služba hlídání dětí, pokojová služba, prádelna a kadeřnictví.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Terasa zve k odpočinku a lenošení. Příjemné uvolnění slibuje vířivá vana, jež se nachází v blízkosti bazénu. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Ti, kdo mají rádi pohyb, mohou využít přímo v areálu nabídky jízdy na kole/horském kole a tenisu. Sportovně založení hosté mohou využít nabídku aqua fitness. Okolí hotelu nabízí dobré podmínky pro lyžování, což z něj činí ideální místo pro všechny milovníky zimních sportů. Součástí sportovní a volnočasové nabídky je i fitness studio a gymnastika. Ve wellness zóně mohou hosté využít spa, saunu, parní lázeň, kosmetický salon, masáže a thalasso procedury.

Platba : Je možné zaplatit kreditními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: polopenze

Hotel nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Dále je zde možnost speciální nabídky stravování a občerstvení.

Ubytování: hotel ****

Vybavení pokoje : Hotel nabízí pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje. Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Ve většině pokojů patří ke standardu i balkón. Ubytovací jednotky mají koberec. Nachází se v nich dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení patří také sejf a minibar. Ke zpříjemnění pobytu slouží mini lednička a varná konvice/kávovar. V ubytovacích jednotkách je připojení k internetu, telefon, televize a rádio. Pro hosty je připravena domácí obuv. Koupelny mají sprchový kout, vanu, vysoušeč vlasů a župan.