Zell am See - RESIDENCE AREITBAHN ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zell am See - RESIDENCE AREITBAHN ****

Poloha: residence je umístěna ve vesničce Schüttdorf, nedaleko lanovky Areitbahn (Schmittenhöhe). Nedaleko jsou nákupní možnosti, restaurace. Centrum města Zell am See se nachází 5 km od vesničky Schüttdorf. Zastávka lokálního vlaku je v bezprostřední blízkosti residencí. Zastávka skibusu (do Kitzsteinhornu a Kaprunu) se nachází 100 m od residencí

Vzdálenosti lanovka na skiareál Zell am See – Areitbahn 1 se nachází 950 m od residencí

Vybavení: moderně vybavený dům s automatickou recepcí, vstup na čip, Wi-Fi připojení v celé budově zdarma. Parkovací místa přímo u ubytování. Wellness – sauna (za poplatek)

Děti : hlídání dětí za příplatek

Stravování: vlastní

bez stravy

Doprava: vlastní

vlastní doprava

Ubytování: hotel ****

moderně vybavené apartmány mají rozlohu 65 – 160 m2. Apartmány mají koupelnu/WC, obývací místnost s rozkládací pohovkou a plně vybavenou kuchyňku, televizi, balkon nebo terasu. Alpine Comfort – dvě ložnice a obytná místnost pro 2 děti, dvě koupelny, místnost pro úschovu lyží (kol v letní sezóně). Alpine Dreams – 3 ložnice a obytná místnost pro 2 děti, tři koupelny, místnost pro úschovu lyží (kol v letní sezóně) a sauna (za příplatek). Apline Premium – 4 ložnice a obytná místnost pro 2 děti, dvě koupelny, 1 oddělené WC, místnost pro úschovu lyží (kol v letní sezóně) a sauna (za příplatek)
MAXIMÁLNÍ OBSAZENOST: apartmán typu Alpine Comfort – pro 4-6 osob, apartmán typu Alpine Dreams – 6-8 osob, apartmán typu Apline Premium pro 8-10 osob (cena na vyžádání v CK)