Zillertal - Chalety Schneeberger ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: chalet Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zillertal - Chalety Schneeberger ***

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha : Mayrhofen (630 m), městečko a jedno z hlavních lyžařských center celé Zillertalské oblasti, asi 13 km od ledovce Hintertux. Přímo z Mayrhofenu vede lanovka na Penken do lyžařské oblasti Zillertal 3000 a na Ahorn, v městečku čilý život s obchody, restauracemi a bary, v centru se nachází rovněž Aquaaréna s krytým bazénem s vířivkami, protiproudy, dětskými brouzdališti a skluzavkami a saunovým světem.
Chalety Schneeberger se nachází v místní části Burgstall, na klidném a slunném místě asi 1,5 km od centra městečka a lanovky na Penken. Zastávka skibusu je vzdálena 50 m od domu.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: chalet

Samostatně stojící chaty obklopené lesy a loukami pro strávení klidné dovolené.
CHALET pro 4-7 osob (84 m2): kuchyň, 1x dvoulůžkový pokoj se sprchou/WC, 2x dvoulůžkový pokoj, vana/sprcha, WC, balkón. Kuchyň je vybavena jídelním stolem, kabelovou TV, sporákem, digestoří, myčkou nádobí, lednicí, kávovarem, sporákem, toustovačem a nádobím.
CHALET pro 6-8 osob (105 m2): kuchyň, 2x dvoulůžkový pokoj, 1x třílůžkový pokoj, 3x sprcha/WC, 1x samostatné WC, balkón. Kuchyň je vybavena jídelním stolem, kabelovou TV, sporákem, digestoří, myčkou nádobí, lednicí, kávovarem, sporákem, toustovačem a nádobím.
Parkování: u objektu zdarma.