Zillertal - Apartmány Landhaus Schneeberger ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zillertal - Apartmány Landhaus Schneeberger ***

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha : Mayrhofen (630 m), městečko a jedno z hlavních lyžařských center celé Zillertalské oblasti, asi 13 km od ledovce Hintertux. Přímo z Mayrhofenu vede lanovka na Penken do lyžařské oblasti Zillertal 3000 a na Ahorn, v městečku čilý život s obchody, restauracemi a bary, v centru se nachází rovněž Aquaaréna s krytým bazénem s vířivkami, protiproudy, dětskými brouzdališti a skluzavkami a saunovým světem.
Landhaus Schneeberger je součástí komplexu čtyř domů s apartmány, pokoji a chalety, který se nachází v místní části Burgstall, na klidném a slunném místě asi 1,5 km od centra městečka a lanovky na Penken. Zastávka skibusu je vzdálena 50 m od domu.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.
Snídaně za příplatek.
Večeře v sousedním hotelu za příplatek.

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: apartmán

K dispozici společenská místnost, TV místnost, sauna a solárium (za příplatek), herna se stolním tenisem.
Apartmán typ 4 (60 m2) pro 4-6 osob: 2 dvoulůžkové pokoje s přistýlkou, kuchyň, 2x sprcha/WC, 2 balkóny a vstupní hala. Kuchyň se sedací soupravou je vybavena kabelovou televizí, sporákem, digestoří, myčkou, lednicí, kávovarem, sporákem, toustovačem a nádobím.
Apartmán typ 5 (50 m2) pro 4 osoby: 2 dvoulůžkové pokoje, velký obývací pokoj s posezením a kuchyňským koutem, vstupní hala, sprcha/WC a balkón. Obývací pokoj s kuchyní a posezením je vybaven kabelovovou televizí, sporákem s troubou, myčkou, lednicí, kávovarem, sporákem, toustovačem a nádobím.
Apartmán v přízemí (65 m2) pro 4-6 osob: 2 dvoulůžkové pokoje, 2 koupelny (1x sprcha/WC a 1x vana/WC) a kuchyň. Kuchyň s pohovkou a gaučem je vybavena kabelovou televizí, sporákem s troubou, digestoří, myčkou, lednicí, kávovarem, toustovačem a nádobím.
Apartmán typ Souterrain (39 m2) pro 2-5 osob: 2 dvoulůžkové pokoje, sprcha/WC a obývací pokoj s pohovkou a kuchyní. Kuchyň je vybavena kabelovou televizí, sporákem, lednicí, kávovarem, toustovačem a nádobím.
Studio typ 1 (27 m2) pro 2-3 osoby: 1 dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, kuchyň, sprcha/WC a balkón. Kuchyň je vybavena kabelovou televizí, sporákem, lednicí, kávovarem, toustovačem a nádobím.
Studio typ 2 (31 m2) pro 2-3 osoby: 1 dvoulůžkový pokoj s gaučem, kuchyň, sprcha/WC a balkón. Kuchyň je vybavena kabelovou televizí, sporákem, lednicí, kávovarem, toustovačem a nádobím.
Parkování: u objektu zdarma.