2018 Řecko - Kamena Vourla - aparthotel Persefoni**

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: aparthotel Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

2018 Řecko - Kamena Vourla - aparthotel Persefoni**

Kouzelné městečko Kamena Vourla se rozprostírá na jižním pobřeží zálivu Maliakos. Nachází se na krásném místě mezi horami a mořem pouhých 160 km od hlavního města ATHÉNY. Od druhého největšího řeckého ostrova Evia (Evboia) ho dělí Severní Evboiský záliv.
Detailní informace o letovisku Kamena Vourla

I když je v Řecku známým a vyhledávaným místem, je pro českého turistu neznámá. A přece může nabídnout vše, co si může člověk od ideálního místa na dovolené přát. Díky své poloze, klimatu a horkým, léčivým pramenům je atraktivní po celý rok. Snoubí se zde moře s nekonečnými plážemi, hory a termální prameny. Léčivá voda vytéká ze srdce pohoří Knimida, které leží v těsné blízkosti letoviska a tvoří jeho nádhernou kulisu. Tato kombinaceje výjimečná.

Obrovskou výhodou tohoto letoviska je jeho malá vzdálenost od nejznámějších a nejvyhledávanějších míst v Řecku: Thermopyly (30 km), Delfy se slavnou starořeckou věštírnou (110 km), hlavní město Athény (160 km), kláštery Meteora (185 km). Snadno dostupný je také blízký ostrov Skiatos , Skopelos a souostroví Lichadonisia tvořené patnácti malými, téměř nedotčenými ostrůvky jímž se říká „řecké Seychely". Všechna tato místa můžete navštívit individuálně nebo v rámci fakultativních výletů.

Podél pobřeží celého letoviska se táhne hlavní třída lemovaná obchůdky, bary, malebnými tavernami s vynikající řeckou kuchyní, kavárnami a cukrárnou s lahodnými místními sladkostmi. Rodiny s dětmi jistě potěší místní lunapark. Milovníci aktivní dovolené ocení jachetní přístav s půjčovnou motorových loděk, na kterých se mohou vydat na blízké ostrůvky.

Kamena Vourla je ideálním místem k prožití příjemné dovolené. Je vhodná k pěší turistice (značené turistické stezky), k procházkám a posezením nad dobrým jídlem a pitím. Prohřáté písečné pláže vybízejí k příjemnému odpočinku během dne, zatímco večery lákají k procházce oživlou promenádou, kde noční život utichá až dlouho po půlnoci. Typická je pohostinnost místních obyvatel a příznivé ceny.
Buďte právě Vy ti první, kteří objeví krásy tohoto malebného letoviska.

Stravování: vlastní

Možnost dokoupení kontinentálních snídaní přímo v aparthotelu 100 Kč/osoba/den a večeří v řecké taverně ABONA v centru letoviska formou bohatého menu (hlavní jídlo, salát, dezert nebo ovoce, pečivo, voda) 300 Kč/osoba/den.

Doprava: autokarem

NÁSTUPNÍ MÍSTA ZDARMA: Brno, Břeclav, Bratislava;
Ostrava, Frýdek - Místek, Nový Jičín, Příbor , Olomouc
za příplatek: Praha - 450 Kč/os.;
Jihlava, Zlín, Kroměříž - 250 Kč/os.

Ubytování: aparthotel

Poloha: příjemný rodinný aparthotel se nachází v klidné části letoviska cca 200 m od centra a jen 250 m od písečné pláže a místní promenády. Aparthotel PERSEFONI** sousedí s aparthotelem ALEXANDROS**. Blízká dostupnost všech služeb. Možnost využití venkovního bazénu a termálního bazénu za poplatek u hotelu Galini*****.


Vybavení: vstupní hala s recepcí, venkovní terasa s posezením.


Ubytování: prostorné pokoje pro 2 - 3 osoby, sociální zařízení (WC, sprcha, fén), lednice, rychlovarná konvice, Wi-Fi, TV, klimatizace (za poplatek cca 5 €/den), balkon se zahradním nábytkem, pro několik pokojů společná plně vybavená kuchyně - vařiče, mikrovlná trouba, veškeré nádobí