Acharavi - Villa Stefania ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Acharavi - Villa Stefania ***

Poloha: velmi příjemná vilka se nachází v upravené zahradě s možností posezení, v klidnější části Acharavi a pouze 80 metrů od oblázkovo-písečné pláže. Centrum letoviska se spoustou restaurací, barů a taveren je vzdálené cca 450 metrů. V okolí najdete několik bazénů, které jsou volně k užívání.

Pláž: Oblázkovo-písečná, pouze 80 m od ubytování.

Sport a zábava: Zábava : v okolí vodní sporty, v centru restaurace, taverny, obchody, bary a diskotéky. Půjčovna kol, motorek a aut nedaleko. Možnost podnikání pěších výletů po okolí.

nas_tip : Velmi příjemná vilka v upravené zahradě s možností posezení, jen kousek od oblázkovo-písečné pláže. Centrum letoviska se spoustou restaurací, barů a taveren je vzdálené cca 450 metrů. V okolí najdete několik bazénů, které jsou volně k užívání.

Stravování: vlastní

vlastní, případně lze dokoupit večeře nebo polopenzi v taverně Skondros přímo na pláži s krásným výhledem na moře a výbornou kuchyní. Snídaně jsou kontinentální servírované a večeře jsou servírované menu o 4 chodech – předkrm, hlavní chod, zeleninový salát a dezert.

Bez stravy

Doprava: letecky

Letecky

Svozová místa : Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

Ubytování: studia

prostorná dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky mají vlastní sociální zařízení, kuchyňský kout vybavený základním nádobím, lednicí a elektrickým vařičem. Všechna studia jsou vybavena sítěmi proti komárům a mají vlastní balkon nebo terasu.