Agios Ioannis Peristeron - Hotel Marbella ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Agios Ioannis Peristeron - Hotel Marbella ****

Rozsáhlý hotelový komplex je vystavěn v moderním stylu v krásné zahradě ve svahu nad mořem. Nabízí návštěvníkům chvíle relaxace v kombinaci s aktivním odpočinkem. Hotel se nachází v letovisku Agios Ioannis , které vám mimo krásné pláže nabízí také několik restaurací a obchodů. V nedalekém letovisku Moraitika naleznete množství restaurací, barů, taveren, obchodů a nočních podniků. Moraitika vás nadchne sloučením moderní zábavy a historické části s památkami.


Vybavení hotelu: Recepce 24 hodin, směnárna, internetový kout, restaurace: La Terrazza, Cascade, Beach grill, bary: Belvedere bar, Pool bar, Beach bar, dva zajímavě řešené bazény se slanou vodou, dětský bazén (lehátka a slunečníky u bazénů zdarma), dětský klub, obchůdky, konferenční hala, kaple, zahrada.


Pláž a plážový servis: Písčito - oblázková pláž oceněná modrou vlajkou EU. Poblíž pláže se nachází malý přístav. Vodní sporty (za poplatek).



Sport a Fitness: Stolní tenis, volleyball, basketball, tenisové kurty, gymnastické studio, fitness klub, taneční lekce.



Pro děti: Dětský bazén, dětský klub, animační programy.

Stravování: polopenze

Polopenze:
snídaně a večeře formou bohatých bufetových stolů

Ubytování: hotel ****

Prostorné moderní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, SAT/TV, telefon, rádio, mini bar, klimatizace, safe box, balkón nebo terasa.