Studia Piccadilly

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Studia Piccadilly

Pláž: 100 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • kuchyňský kout • TV/SAT • Wi‑Fi • sejf

Okolí: Moderně zařízená studia, vyhledávaná pro svou rodinnou atmosféru, jsou situována v příjemném letovisku Alykes pouhých 100 m od zlatavé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Před více než třiceti lety se v malé vesnici Alykes, která se za spoustu let rozrostla v útulné přímořské letovisko, usadila rodina pana Metaxase a založila zde rodinný podnik, tavernu, která se později stala místem setkávání, kde hosté vyzkoušeli tu nejobyčejnější řeckou i evropskou kuchyni a kam se dodnes opakovaně vracejí. V domě je k dispozici Wi Fi zdarma, hosté mohou využívat bazény okolních hotelů (za konzumaci v baru). Výhodou je také blízkost centra letoviska se všemi turistickými lákadly, kam se hosté mohou vydat za večerní zábavou. Na pláži najdou zájemci nabídku vodních sportů. Z blízkého Alikanasu, se kterým je letovisko Alykes propojeno pobřežní promenádou, můžete podniknout i lodní výlet na protější ostrov Kefallonie. Doporučujeme zapůjčit si auto a zajet na nedaleké pláže Xigia – s výskytem léčivých sirných pramenů, Makris Gialos nebo Agios Nikolaos.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: polopenze

Polopenze: Kontinentální snídaně, večeře servírované – výběrem z menu z 10 jídel. Vyhlášená restaurace s širokou nabídkou středomořské kuchyně se nachází přímo u apartmánů.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: studia

Prostorná dvoulůžková studia s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby) v prvním patře, klimatizace, lednice, zařízený kuchyňský kout, TV, sejf, koupelna a balkon.