Apartmány SUNSET

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Apartmány SUNSET

Pláž: 190 m | ZDARMA: lednice, kuchyňský kout, Wi-Fi, lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí : Apartmánový dům Sunset se nachází v oblíbeném prázdninovém letovisku Malia jen 190 m od krásné široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Uzavřený komplex nabízí klid a soukromí, přesto hosté, kteří zatouží po zábavě, nákupech v místních obchůdcích a posezení v tavernách a barech, naleznou živé centrum jen 50 m od ubytování. Dům nabízí recepci, bar u bazénu s nabídkou nápojů, satelitní TV, Wi-Fi připojení zdarma (ve společných prostorách), venkovní bazén s oddělenou dětskou částí a lehátky a slunečníky zdarma. Poloha studií je ideální i v případě, že jste se rozhodli zapůjčit si motorku nebo auto v místní půjčovně a hodláte navštívit blízké vesničky Mochos, Krasi, minojský palác
v Malii, klášter Kera a nebo se chcete vydat do vzdálenějších míst tohoto krásného ostrova. Příjemná atmosféra ubytování v blízkosti centra i pláže s nabídkou vodních sportů je zárukou skvělé dovolené.
Užijte si řecké pohostinnosti a atmosféry rodinných taveren.

POBYTOVÁ TAXA : Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ NA LETIŠTI : Našim zákazníkům nabízíme možnost parkování na letišti v Brně, Praze a Ostravě. Podrobné informace a ceny najdete ZDE.

Stravování: snídaně

Bez stravy: Vlastní nebo v místních tavernách.
Snídaně: Možnost dokoupení kontinentální snídaně.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: apartmán

Prostorná dvoulůžková studia nebo apartmány se 2 přistýlkami (2 místnosti), individuální klimatizace (7 €/den), lednice, TV, zařízený
kuchyňský kout, sejf (10 €/týden), fén, koupelna, balkon nebo terasa.