Faliraki - SENTIDO Apollo Blue *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Faliraki - SENTIDO Apollo Blue *****

Luxusní hotel přímo na pláži. Hotelové wellness cetrum s parní lázní, saunou a masážemi. Ideální pro klidnou a relaxační dovolenou.

Poloha: centrum letoviska Faliraki s možnostmi nakupování, bary a restaurace cca 500 m. Město Rhodos cca 14 km. Letiště cca 17 km.

Pláž: přímo na oblázkovo - písečné pláži s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: 154 pokojů na 3 podlažích. Přijímací hala s recepcí, výtahy, restaurace, a-la-carte restaurace, společenská místnost, koutek s TV, 3 bary, obchod se suvenýry, kavárna a obchody. Ve venkovním areálu naleznete bazén, opalovací terasu a bar u bazénu. Lehátka, slunečníky u bazénu zdarma. Osušky na kauci.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: stolní tenis, fitness. Za poplatek: biliár, 2 tenisové kurty v sousedním hotelu Apollo Beach, vodní sporty na pláži.

Internet : WiFi připojení ve veřejných prostorech zdarma, na pokojích a poplatek, internetový koutek za poplatek.

Wellness tip : za poplatek: parní lázeň, masáže, sauna a vířivka.

Pro děti : samostatný dětský bazén, dětské hřiště (v hotelu Apollo Beach). Dětská postýlka (na vyžádání, zdarma) a židličky v restauraci.

služby delegáta: prostřednictvím connected service;
místní kategorie: 5;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners.

Stravování: polopenze

polopenze nebo all inclusive. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. 2x týdně tematický večer. Večer je požadováno vhodné oblečení (pánové dlouhé kalhoty). Při objednání all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje, káva a čaj od 10.00 do 24.00 h. Snacky od 11.00 do 12.00 h., od 16.00 do 18.00 h. a od 22.30 h. do 23.30 h. Zmrzlina od 12.00 do 18.00 h. 1x za pobyt možnost večeře v a-la-carte restauraci (po předchozí rezervaci).

Ubytování: hotel *****

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): klimatizace, fén, sat. TV, trezor, telefon, set pro přípravu kávy a čaje, vana, sprcha, WC, balkonem nebo terasou. Strana do zahrady. Dvoulůžkové pokoje (A2B/A3B): jako A2A, ovšem balkon nebo terasa s bočním výhledem na moře. Junior suite (2D/3D): v 1. nebo 2. patře, se společným bazénem. Terasa nebo balkon s výhledem na moře, jinak jako A2A. Junior suite (A2E/A3E): 35 m2, soukromý bazén, v přízemí, strana do zahrady, jinak jako A2A. Joker pokoje (A2S/A3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi. Junior suite (A2H/A3H): cca 35 m2, s vestavěnou vířivkou a výhledem na moře, soukromý bazén, jinak jako A2A. Superior junior suite (A2F/A3F): 45 m2, se společným bazénem, výhled na moře, jinak jako A2A. Suite (A2G/A3G/A4G): cca 65 m2, prostornější, obývací pokoj, vlastní bazén, posuvné dveře rozdělující ložnici s koupenou, na stranu do zahrady, jinak jako A2A. SENTIDO Plus pokoje (A2V/A3V): set pro přípravu kávy a čaje, župan, pantofle, koš s ovocem při příjezdu, výhled na moře, rezervované lehátka v samostatné části, jinak jako A2B.