Anissaras - Mylos Apartments

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Anissaras - Mylos Apartments

CLEVER nabídka! Apartmány Mylos se nacházejí v krásném a klidném letovisku Anissaras, hned u známého živého letoviska Hersonissos, kam se dá dojít příjemnou procházkou (cca 20 minute chůze) nebo autem (cca 5 minut). Toto ubytování spadá do programu CLEVER, protože umožňují využít "chytré" kombinace levného ubytování v soukromí a servisu formou programu all inclusive v nedalekém aparthotelu Comforrt Malievi 3*. V letovisku Anissaras najdete bary, restaurace, supermarket, a je vhodný především pro ty z Vás, kdo upřednostňují klidnější místo, ale v dosahu živého centra většího letoviska Hersonisssos, který nabízí bohatý denní a noční život. Hlavní město Heraklion a letiště je vzdáleno cca 25 km. Toto ubytování doporučujeme všem, kdo hledají dovolenou za výhodnou cenu, chtějí relaxovat, ale i mít možnost cestování a aktivit, které nabízí nedaleké letovisko Hersonissos.

Pláž: Nejbližší oblázková pláž je vzdálena od hotelu cca 450 metrů. Další pláže, písečné či smíšené, jsou vzdálené cca 10- 15 minut chůze. Na pláži jsou k dispozici vodní sporty, slunečníky i lehátka za poplatek.

Sport a zábava: Vodní sporty na okolních plážích (za poplatek), biliard (za poplatek), možnost barbeque (za poplatek), Wi-Fi (zdarma).

Pro děti: Děteské hřiště.

Storno podmínky: Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE
DůležIté informace k zájezdů ZDE

Poznámka: CLEVER UBYTOVÁNÍ
Pantour svým klientům nabízí možnost využívat vysokých standardů 3 a 4* hotelů za velmi výhodnou cenu.
CLEVER koncept je založen na tom, že klienti jsou ubytováni v pěkných, čistých apartmánech či studiích v blízkosti hotelů nabízejících all inclusive stravování. Klienti mohou využívat veškeré neplacené služby, které hotely nabízí, včetně all inclusive.
Tento koncept je pro klienty výhodný z následujících důvodů:
1. Klienti ušetří nezanedbatelnou část peněz
2. Ubytování ve studiích nabízí klientům klid od shonu all inclusive hotelů, s možností odpočinku ve svých pokojích, ale s možností využívaní all inclusive dle potřeby.

Základní charakteristika

- vzdálenost mezi oběma budovami je do 300 metrů, výjimečně 500 m, ve většině případech je to cca 50 metrů.
- klienti využívají všech služeb all inclusive ve stejné míře, jako by byli přímo klienty daného hotelu, který tyto služby nabízí.
- polovina ze studií či apartmánů mají také k dispozici vlastní bazén + bazény v hotelech, kam dochází na all inclusive.

Povolená hmotnost zavazadla: 23 Kg zavazadlový prostor + 8 Kg kabina

Stravování: all inclusive

Program all inclusive v nedalekém aparthotelu Comfort Malievi 3*:
- snídaně 08:00-10:00, oběd 13:00-15:00, večeře 18:30-20:30, snack: 11:30-12:00,
Bar/pool bar: 10:00 - 22:00, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby, místní točené pivo, místní víno, ouzo, brandy, rakie, možnost koktejlů dle aktuální nabídky Vám sdělí na baru, káva, voda, ovocné šťávy/džusy (ne fresh), zmrzlina 16:30 - 17:00.
Po 22:00 jsou všechny nápoje za příplatek.
Složení programu all inclusive je orientační. Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení aparthotelu.

Ubytování: apartmán

Vybavení: - Mylos Café Bar
- terasa
- bazén se sladkou vodou
- lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
- biliard (za polatek)
- možnost grilování (za poplatek)
- možnost Wi-Fi zdarma u baru
- dětské hřiště
- parkování zdarma
- trezor (za poplatek).

Vybavení pokojů: Apartmány nabízejí ubytování pro 2 - 5 osob. Velikost jednotlivých pokojů odpovídá možnosti obsazení. Všechny mají kuchyňský kout se základním vybavením a rychlovarnou konvici (pokud nemáte all inclusive), TV, chladničku, koupelnu se sprchou a WC, fén, klimatizaci (za poplatek), trezor (za poplatek) a balkon nebo terasu s výhledem na bazén, moře nebo okolí.