Hotel Alkyon

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Alkyon

Pláž: 0 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu • akvapark

Okolí: Na neustále se opakující koloběh přílivů a odlivů dohlíží, oddělený pouze pobřežní promenádou, příjemný rodinný hotel hotel Alkyon 3* (Agios Georgios, Korfu, Řecko) skládající se ze 4 budov. Přímo před ním se rozprostírá vyhledávaná písečná pláž, která se táhne podél celého letoviska, pozvolně se svažující k vodě. Hostům je k dispozici recepce, možnost pronajmutí sejfu zdarma, Wi‑Fi připojení ve veřejných prostorách zdarma, bar, TV koutek a restaurace s krásným výhledem na moře. Chvíle zaslouženého odpočinku si můžete vychutnat u bazénu s pool barem se slunečníky a lehátky zdarma. Našim nejmenším je určen dětský bazén a další velkou atrakcí pro ně bude druhý bazén s akvaparkem. Skryté osamělé zátoky a dlouhá písečná pláž jsou hlavní atrakcí tohoto romantického letoviska. Hotel doporučujeme všem, kteří preferují klidnější místo, přesto však rádi využijí služeb all inclusive ve vynikající cenové relaci. Pro velkou oblibu doporučujeme včasnou rezervaci.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně (7.00-10.00), oběd (13.00-14.30) a večeře (19.00- 21.00) formou bufetu, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00-23.00), občerstvení během dne - pizza, toasty, sendviče a sušenky, zmrzlina.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Nově zrekonstruované dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek formou palandy (max. obsazenost 4 dospělé osoby), samostatně ovládaná klimatizace, lednice, TV/SAT, fén, koupelna a balkon.