Hotel ALKYON polopenze

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel ALKYON polopenze

Pláž: 10 m | ZDARMA: klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí : Na neustále se opakující koloběh přílivů a odlivů dohlíží z pobřežní promenády tento příjemný rodinný hotel skládající se ze tří budov. Přímo před ním se rozprostírá vyhledávaná písečná pláž, která se táhne podél celého letoviska, pozvolně se svažující k vodě. Hostům je k dispozici recepce, možnost pronajmutí sejfu zdarma, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách zdarma, bar, TV koutek a restaurace s krásným výhledem na moře. Chvíle zaslouženého odpočinku si můžete vychutnat u bazénu s pool barem se slunečníky a lehátky zdarma, dětem je určen nově vybudovaný dětský bazén. Menší skryté osamělé zátoky a dlouhá písečná pláž mezi tyrkysově zbarveným mořem a kopci porostlými piniemi jsou hlavní atrakcí tohoto romantického letoviska. Hotel doporučujeme všem, kteří se rádi nechají obklopit milou atmosférou hotelu a blízkostí pláže.

Stravování: polopenze

Polopenze: Snídaně a večeře formou bufetu.


U tohoto hotelu je možná také strava formou all inclusive:

Hotel ALKYON 3* all inclusive

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.
Odlety pro pobyty 10/11 nocí jsou z Brna, Prahy a Ostravy – pondělí/čtvrtek.
Odlety pro pobyty 7 nocí jsou z Brna, Prahy a Ostravy – pondělí/pondělí.

BRNO - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Brně za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 690 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 890 Kč, cena parkování do 15 kalendářních dnů je 1390 Kč. Službu „parkování na letišti v Brně“ je nutné uvést do cestovní smlouvy a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

OSTRAVA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Ostravě za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 550 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 880 Kč. Službu „parkování na letišti v Ostravě“ je nutné uvést do smlouvy o zájezdu do příplatků a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

PRAHA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Parkujte pohodlně a bezpečně u letiště v Praze. Díky našemu PROMO KÓDU získáte nižší cenu. Parkování na hlídaném parkovišti firmy Go parking.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek (palanda), samostatně ovládaná klimatizace, lednice, TV/SAT, fén (k zapůjčení na recepci zdarma), koupelna a balkon.