Hotel Astir Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Astir Beach

Pláž: 0 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • TV/SAT | V rámci all inclusive jsou zdarma také slunečníky a lehátka u bazénu.

Okolí: Hotelový komplex Astir Beach 3* se nachází přímo u jedné z nejdelších písečných pláží v Řecku, v letovisku Laganas (Zakynthos, Řecko). Hotel nabízí vstupní halu s recepcí (Wi‑Fi a internetový koutek za poplatek), směnárnu, TV místnost, minimarket, restauraci s venkovním posezením, bar a snack bar u bazénu s nabídkou nápojů, kávy, zmrzliny a lehkých jídel po celý den, a venkovní bazén s oddělenou dětskou částí. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži jsou za poplatek. V rámci all inclusive jsou lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Centrum letoviska s mnoha obchody, tradičními tavernami, kavárnami, bary a kluby je vzdálené 800 m, tedy daleko od hluku, ale dost blízko, aby bylo možné se tam dostat pěšky. Doporučujeme klientům, kteří hledají ubytování přímo u pláže, a přitom v dosahu rušného centra.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: snídaně

Snídaně:
Snídaně formou bufetu.

Večeře: (za příplatek)
Snídaně spolu s večeřemi tvoří polopenzi formou bufetu.

All Inclusive: (za příplatek) Snídaně (8.00-10.00), obědy (13.30-15.00) a večeře (19.00-21.00) formou bufetu. Během dne občerstvení-sendviče, saláty, koláče, zmrzlina, káva, čaj. Neomezená konzumace... Viz detail zájezdu.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (červenec, srpen zdarma, ostatní termíny za poplatek), lednice (2 €/den), TV/SAT, rádio, telefon, sejf (3 €/den), koupelna, balkon nebo terasa.
Pokoje s bočním výhledem na moře za příplatek.