Hotel Calypso Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Calypso Beach

Pláž: 0 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • Wi-Fi • sejf • skluzavky • lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži

Okolí: Moderní hotel Calypso Beach 4*(Faliraki, Rhodos, Řecko) s kvalitními službami a nadstandardním programem all inclusive je umístěn přímo u překrásné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře a s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi-Fi zdarma, 2 restaurace, bar, snack a pool bar, venkovní bazén se skluzavkou a s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén se skluzavkou a dětské hřiště. Zdarma je také tenis, plážový volejbal, šipky, stolní tenis, minigolf, sauna a fitness. Za poplatek je minimarket, kulečník, masáže a vodní sporty na pláži. Nechybí animační programy, miniklub a 3x týdně živá hudba. Letovisko Faliraki nabízí nákupní možnosti, restaurace, bary, diskotéky i velký akvapark a jeho centrum je od hotelu vzdálené asi 2 km. Plážový hotel s vynikajícím zázemím a kvalitními službami all inclusive doporučujeme i pro náročnější klientelu.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, tematické večeře (3x týdně), během dne teplý a studený snack, zmrzlina, káva a čaj, místní nealkoholické a alkoholické nápoje, vybrané značkové destiláty (10.00-02.00).

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (max. obsazenost 3 dospělé osoby a 1 dítě 2-13 let), klimatizace (zdarma 1.6.-30.9.), lednice, TV/SAT, Wi-Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Výhled na moře za příplatek.