Hotel Doreta Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Doreta Beach

Pláž: 0 m • písečně-oblázková | ZDARMA: klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži, tobogán a skluzavka

Okolí: Hotelový komplex je situovaný v pěkné zahradě se vzrostlými palmami přímo u písečně-oblázkové pláže s lehátky a slunečníky zdarma (vstup do moře je oblázkově-kamenitý). Hostům je k dispozici recepce s Wi-Fi zdarma, restaurace, taverna s řeckými specialitami, italská restaurace u pláže, bar, pool bar/plážový bar, venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma, tobogán a skluzavka (od 8 let), prostorný dětský bazén, dětské hřiště, TV místnost pro děti, amfiteátr pro večerní zábavu, minimarket a za poplatek videohry a kulečník. Bohaté sportovní zázemí zahrnuje tenis, plážový volejbal, minifotbal, minigolf, basketbal, volejbal, stolní tenis, šipky a venkovní fitness. Tato lokalita je velmi vhodná pro provozování vodních sportů a přímo na pláži je windsurfingové a kitesurfingové centrum. Naproti hotelu naleznete obchod, bar a restauraci. Menší letovisko Theologos skýtá poklidnou atmosféru, navštívit můžete také původní vesničku stejného jména, která si zachovala typickou řeckou atmosféru (1,5 km). Za nákupy i historickými památkami můžete vyrazit do hlavního města Rhodos, vzdáleného 19 km (autobusová zastávka je u hotelu). Díky blízkosti letiště (6 km) oceníte krátký transfer do hotelu. Místo je výhodným výchozím bodem pro výlety do Údolí motýlů nebo na kopec Filerimos s křížovou cestou a krásnými výhledy na pobřeží.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně, pozdní kontinentální snídaně, obědy a večeře formou bufetu, tematické večeře, teplý a studený snack během dne, odpolední káva, čaj a sušenky, místní nealkoholické a alkoholické nápoje (11.00-23.00).

Doprava: letecky

BRNO - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ: Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Brně za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 690 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 890 Kč, cena parkování do 15 kalendářních dnů je 1390 Kč. Službu „parkování na letišti v Brně“ je nutné uvést do cestovní smlouvy a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.
Odlety pro pobyty 10/11/14 nocí jsou z Brna, Prahy a Ostravy, Bratislavy – úterý/pátek.
Odlety pro pobyty 7 nocí jsou z Brna, Prahy, Ostravy a Bratislavy – pátek/pátek a úterý/úterý.

OSTRAVA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ: Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Ostravě za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 550 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 880 Kč, cena do 15 kalendářních dnů je 1.100 Kč. Službu „parkování na letišti v Ostravě“ je nutné uvést do smlouvy o zájezdu do příplatků a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

PRAHA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ: Parkujte pohodlně a bezpečně u letiště v Praze. Díky našemu PROMO KÓDU získáte nižší cenu. Parkování na hlídaném parkovišti firmy Go parking.

Ubytování: hotel ****

Renovované dvoulůžkové pokoje typu superior s možností 2 přistýlek (max. obsazenost 3 dospělé osoby a dítě 2-12 let), klimatizace (15.6.-30.9.), lednice, TV/SAT, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Za příplatek pokoj s výhledem na moře.