Hotel EVI rodinné pokoje

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel EVI rodinné pokoje

Pláž: 650 m | ZDARMA: klimatiace, lednice, lehátka a slunečníky u bazénu | Wi-Fi

Okolí : Hotel je umístěn v klidné části jinak velmi živého letoviska 650 m od krásné písečné pláže. Je tvořen několika budovami zasazenými do pěkné zahrady s venkovním bazénem s oddělenou dětskou částí a s lehátky a slunečníky zdarma. Hostům je k dispozici také recepce s Wi-Fi (15 €/pobyt) a možností pronájmu sejfu (15 €/týden, 20 €/12 dní), restaurace, bar, snack/pool bar, dětské hřiště, stolní tenis a plážový volejbal. Za poplatek je kulečník, videohry a minimarket. Jednou za dva týdny je pořádán řecký večer. Hosté mohou využít akvapark s tobogány v 400 m vzdáleném hotelu Cyprotel (20 €/dosp. os., 15 €/dítě – ceny z r. 2016 vč. all inclusive v době 10.00-18.00). Centrum Faliraki
s obchody, restauracemi i nočním životem je vzdálené 10 minut chůze. Doporučujeme nenáročným klientům.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně, oběd a večeře formou bufetu, sendviče a zmrzlina (11.00-12.30), sušenky a zmrzlina (16.00-18.30),
místní nealkoholické a alkoholické nápoje (10.00-23.00).

Doprava: letecky

OSTRAVA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Ostravě za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 550 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 880 Kč, cena do 15 kalendářních dnů je 1.100 Kč. Službu „parkování na letišti v Ostravě“ je nutné uvést do smlouvy o zájezdu do příplatků a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.
Odlety pro pobyty 10/11/14 nocí jsou z Brna, Prahy a Ostravy, Bratislavy – úterý/pátek.
Odlety pro pobyty 7 nocí jsou z Brna, Prahy, Ostravy a Bratislavy – pátek/pátek a úterý/úterý.

BRNO - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Brně za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 690 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 890 Kč, cena parkování do 15 kalendářních dnů je 1390 Kč. Službu „parkování na letišti v Brně“ je nutné uvést do cestovní smlouvy a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

PRAHA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Parkujte pohodlně a bezpečně u letiště v Praze. Díky našemu PROMO KÓDU získáte nižší cenu. Parkování na hlídaném parkovišti firmy Go parking.

Ubytování: hotel ***

Rodinné pokoje (1 místnost) s možností 2 přistýlek. Klimatizace, lednice, fén (za depozit 10 €), koupelna a balkon nebo terasa.

U tohoto hotelu nabízíme další typ pokojů:


Hotel EVI dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky