Hotel Malia Bay

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Malia Bay

Pláž: 0 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Hotelový komplex Malia Bay 4* se nachází v klidném prostředí v turisticky velmi atraktivní a vyhledávané oblasti Malia (Kréta, Řecko). Malia je známá díky minojskému paláci, který se nachází pouhých 500 m od hotelu. Rušnější centrum s obchody se suvenýry, supermarkety, bary a tavernami je vzdálené cca 1 km od hotelu. Hotel se skládá z hlavní budovy a bungalovů obklopených rozlehlou zahradou s palmami a olivovníky. Pěkná široká písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je hned u hotelu, 1 km odtud se nachází i malý vodní park se skluzavkami a tobogánem. Hotel svým hostům nabízí lobby s recepci, Wi‑Fi ve veřejných prostorách a internetový koutek (10 €/týden), směnárnu, TV místnost, hlavní restauraci s posezením na terase obklopené květinami a zelení, hlavní bar a bar u bazénu. K dispozici jsou dva bazény a dětský bazén s lehátky a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek). Hotel nabízí širokou škálu různých aktivit během dne, které vystřídá večerní show, karaoke, bingo anebo diskotéka. Pro děti a jejich zábavu je připraven miniklub a dětské hřiště. Aktivnější hosté uvítají možnost zahrát si stolní tenis, kulečník, plážový volejbal nebo basketball. Díky své výhodné poloze přímo u pláže lze hotel doporučit rodinám s dětmi a těm, kteří hledají klidnější místo, přitom s možností bohatého večerního vyžití.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně (7.30–9.30), obědy (12.30–14.30) a večeře (18.30–21.30) formou bohatého bufetu, odpolední káva, čaj, sušenky (16.00–17.00). Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00–23.00). Týdenní tematické večery – ochutnávka místních specialit.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ****

Zrenovované dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, sejf (za poplatek 25 €/týden), fén, koupelna s vanou nebo sprchou, balkon nebo terasa.

Rodinné pokoje (1 místnost – přistýlky formou palandy, obsazenost pouze 2 dospělé osoby a dvě děti 2-14 let), klimatizace, lednice, TV/SAT, sejf (za poplatek 25 €/týden), fén, koupelna s vanou nebo sprchou, balkon nebo terasa.