Hotel Marelen

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Marelen

Pláž: 150 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • Wi-Fi • akvapark • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Moderní a vzdušný hotel Marelen 4* (Kalamaki, Zakynthos, Řecko), který nedávno prošel renovací, se nachází v krásné a udržované zahradě jen 150 m od široké písečné pláže, která je známá tím, že zde kladou svá vejce chráněné želvy Caretta caretta. Hotel nabízí vstupní halu s recepcí (Wi‑Fi ve veřejných prostorách zdarma, na pokojích za poplatek, internetový koutek u recepce za poplatek), směnárnu, sejf (35 € / 10 dní), TV místnost, minimarket, restauraci, střešní restauraci, bar, snack bar u bazénu s nabídkou nápojů i jídel, dále 2 vířivky pro dospělé, 3 venkovní bazény, (z toho jeden s oddělenou dětskou částí, jeden pouze pro dospělé a jeden se skluzavkami a akvaparkem pro děti) a hřiště. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma, na pláži za poplatek stejně jako vodní sporty. Můžete si zahrát fotbal, basketbal, kulečník, stolní hokej a stolní tenis. Hotel také pořádá večerní grilování, programy včetně živé hudby, kvízů a binga. Centrum letoviska s obchody, tavernami a bary je vzdálené jen 10 minut chůze. Pokud budete chtít navštívit rušnější místa, můžete využít místní autobusové dopravy a vyrazit do nedalekého letoviska Laganas nebo do hlavního města Zakynthos. Pro velkou oblibu doporučujeme včasný nákup hlavně rodinám s dětmi.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: polopenze

Polopenze: Snídaně (7.30-10.00) a večeře (18.30-20.30) formou bohatého bufetu. Kvalitní řecká kuchyně.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ****

Zrenovované dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti formou palandy nebo 1 přistýlky pro dospělou osobu (max. obsazenost 2 dospělé osoby a dvě děti 2-12 let nebo max. 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/ SAT, telefon, varná konvice, fén, koupelna, balkon nebo terasa.