Hotel Marie

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Marie

Pláž: 300 m • písečná | ZDARMA: lednice • TV/ST • Wi‑Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Útulný rodinný hotel s velice přátelskou atmosférou se nachází v klidné části oblíbeného letoviska Acharavi, asi 300 m od krásné písčito-oblázkové pláže. Hotelovým hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi-Fi ve společných prostorách, bar, společenská místnost s TV a restaurace. K dispozici je dále bazén umístěný v krásně udržované zahradě a zahradní restaurace s venkovním posezením a barem. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k dispozici zdarma, na pláži za poplatek. Centrum letoviska, s možností zábavy i nákupů, je od hotelu vzdáleno asi 15 minut chůze. Písečná pláž táhnoucí se několik kilometrů, lemovaná desítkami restaurací a barů, poskytuje pestrou nabídku vodních a plážových sportů. Doporučujeme klientům, kteří hledají pěkné koupaní, s možností výletů, a kteří ocení příjemnou rodinnou atmosféru tohoto ubytování.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: snídaně

Snídaně: Kontinentální snídaně formou bufetu.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel **

Standardně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/ SAT, fén, koupelna a balkon nebo terasa.