Hotel Naiades Almiros River

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Naiades Almiros River

Pláž: 190 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Tradiční rodinný hotel Naiades Almiros River 3* (Kréta, Řecko) obklopený udržovanou zahradou s mnoha květinami a stromy se nachází necelé 2 km od města Agios Nikolaos, kam se buďto dostanete místním autobusem, nebo je možné do něj dojít pěšky po příjemné pobřežní promenádě. Hotel leží jen 190 m od vyhlášené široké písečné pláže Almiros Beach, jedné z nejhezčích v této oblasti. V hotelu najdete vstupní halu s recepcí a Wi‑Fi připojením zdarma v celém areálu, TV místnost, restauraci s příjemným venkovním posezením okolo bazénu, které večer ožívá zvukem krétské hudby, pool bar s nápoji a občerstvením během celého dne, a bazén s lehátky a slunečníky zdarma. Všem aktivním klientům lze doporučit vodní sporty, které se provozují na pláži Almiros Beach. Cestou k ní lze navštívit i větší bazény u restaurace Blue River, kde si můžete užít polední siesty u kávy nebo řeckého salátu. Zaručenými tipy na výlet je návštěva romantického přístavu Agios Nikolaos, jezera Voulismeni, ve kterém se podle legendy koupala bohyně Athena, a města Kavousi s nejstarším olivovníkem Kréty. Ideální dovolená v hotelu, který svým hostům nabízí kvalitní jídlo a tradiční řeckou pohostinnost, pro niž jezdí do Řecka stále více turistů.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: polopenze

Polopenze: Snídaně (8.00-10.00) a večeře (19.00-21.00) formou bufetu. Hotel se může pochlubit výbornou krétskou kuchyní, která zajisté potěší všechny milovníky dobrého jídla.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, koupelna, balkon nebo terasa. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.