Hotel SERGIOS

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel SERGIOS

Pláž: 120 m | ZDARMA: lednice, Wi-Fi, TV, lehátka a slunečníky u bazénu | Klimatizace

Okolí : Hotel se nachází v srdci turistického letoviska Hersonissos jen 120 m od písečně-oblázkové pláže.
Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, kde je Wi-Fi připojení zdarma a internetový koutek za
poplatek, venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek), restaurace, hlavní bar
a pool bar. Hotel pořádá živé hudební večery, zdarma si můžete zahrát šipky nebo stolní hry. Za poplatek je kulečník, masáže a plážové osušky. Rušnější letovisko nabízí dostatek příležitostí k nákupům
suvenýrů i k posezení v místních řeckých tavernách, kavárnách či barech. Hotel doporučujeme klientům, kteří hledají dovolenou za přijatelnou cenu a jsou rádi v centru dění.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně (7.30–10.00), obědy (12.30–
14.30) a večeře (19.00–21.00) formou bufetu, dopolední a odpolední občerstvení (pizza, toasty, popcorn, zmrzlina). Nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10.00–22.00)

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.
Odlety pro pobyty 10/11 nocí jsou z Brna, Prahy a Ostravy – sobota/středa.
Odlety pro pobyty 7 nocí jsou z Brna, Prahy a Ostravy – sobota/sobota.

BRNO - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Brně za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 690 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 890 Kč, cena parkování do 15 kalendářních dnů je 1390 Kč. Službu „parkování na letišti v Brně“ je nutné uvést do cestovní smlouvy a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

OSTRAVA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Ostravě za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 550 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 880 Kč. Službu „parkování na letišti v Ostravě“ je nutné uvést do smlouvy o zájezdu do příplatků a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

PRAHA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Parkujte pohodlně a bezpečně u letiště v Praze. Díky našemu PROMO KÓDU získáte nižší cenu. Parkování na hlídaném parkovišti firmy Go parking.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, klimatizace (6 €/den), TV/SAT, telefon, lednice, sejf (za poplatek), fén, koupelna, balkon nebo terasa.