Hotel SMARTLINE COSMOPOLITAN rodinné pokoje

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel SMARTLINE COSMOPOLITAN rodinné pokoje

Pláž: 50 m | ZDARMA: klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí : Hotelový komplex je umístěný jen 50 m od dlouhé oblázkově-písečné pláže, která je od hotelu oddělena místní komunikací (lze využít podchod). Sestává z hlavní a několika vedlejších budov rozmístěných v udržované zahradě. Hostům je k dispozici recepce s Wi-Fi (zdarma), TV místnost, restaurace, a la carte řecká restaurace, pool/snack bar, 2 venkovní bazény s lehátky a slunečníky zdarma (osušky za depozit), dětský bazén a hřiště, stolní tenis, aerobic, akva-aerobik, šipky, fitness, za poplatek kulečník a videohry. Hotel pořádá denní i večerní animační programy, pro děti je zde miniklub (4-12 let) a minidisco. Za poplatek jsou k dispozici wellness služby. V blízkosti hotelu je obchod a několik restaurací, centrum letoviska je vzdálené asi 1 km. Hlavní město Rhodos s bohatými nákupními možnostmi i historickým centrem je vzdálené jen 4 km. Lokalita je vhodná pro provozování vodních sportů, v blízkosti je windsurfingové centrum. Hotel s kvalitními službami doporučujeme klientům hledajícím ubytování v blízkosti pláže a nádherného hlavního města Rhodos.

Stravování: all inclusive

All inclusive:
Snídaně (7.00-10.00), pozdní kontinentální snídaně (10.00-10.30), oběd (12.30-14.00) a večeře (18.45-21.15) formou bufetu, večeře v a la carte řecké restauraci (1x za pobyt v ceně zájezdu, nutná předchozí rezervace, v termínech 1.6.-30.9.), lehký snack během dne (12.00-16.00), sušenky (16.00-17.00), zmrzlina... Viz detail zájezdu.

Doprava: letecky

OSTRAVA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Ostravě za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 550 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 880 Kč, cena do 15 kalendářních dnů je 1.100 Kč. Službu „parkování na letišti v Ostravě“ je nutné uvést do smlouvy o zájezdu do příplatků a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.
Odlety pro pobyty 10/11/14 nocí jsou z Brna, Prahy a Ostravy, Bratislavy – úterý/pátek.
Odlety pro pobyty 7 nocí jsou z Brna, Prahy, Ostravy a Bratislavy – pátek/pátek a úterý/úterý.

BRNO - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Brně za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 690 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 890 Kč, cena parkování do 15 kalendářních dnů je 1390 Kč. Službu „parkování na letišti v Brně“ je nutné uvést do cestovní smlouvy a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

PRAHA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Parkujte pohodlně a bezpečně u letiště v Praze. Díky našemu PROMO KÓDU získáte nižší cenu. Parkování na hlídaném parkovišti firmy Go parking.

Ubytování: hotel ****

Rodinné pokoje s možností 2 přistýlek formou rozkládacího gauče nebo palandy (1 místnost), klimatizace (1.6.-30.9.), lednice, TV/SAT, set na přípravu čaje a kávy (varná konvice, průběžně doplňovaný porcovaný čaj, káva, mléko a cukr), po příletu láhev vody (během pobytu není doplňováno), sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon nebo terasa.

U tohoto hotelu nabízíme další typ pokojů:

Hotel SMARTLINE COSMOPOLITAN 4* dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky