Hotel South Coast

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel South Coast

Pláž: 0 m • písečně-oblázková | ZDARMA: klimatizace • lednice • kuchyňský kout • TV/SAT • Wi‑Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Hotel South Coast 3* tvoří velmi pěkný komplex několika jednoposchoďových vilek umístěných u písečně‑oblázkové pláže v letovisku Koutsouras (Kréta, Řecko). Atraktivní kulisu tvoří svěží zeleň udržované zahrady, 2 bazény a 2 dětské bazény s lehátky a slunečníky zdarma, k dispozici je rovněž recepce s internetovým koutkem za poplatek, Wi‑Fi připojení (zdarma), dále stolní tenis, kulečník a elektronické hry. Část lehátek u bazénu je pod rákosovou střechou, kde si lze v chladivém stínu vychutnat pohodlí polední siesty. Hotel si zakládá na ekologické kvalitě potravin a vaří se zde podle původních krétských rodinných receptů, které jsou názornou ukázkou tradiční řecké pohostinnosti. Ubytování doporučujeme jak rodinám s dětmi, tak klientům hledajícím klidnou dovolenou v romantickém prostředí s ubytováním přímo na pláži. Cenově výhodné ubytování, ve kterém se optimálně snoubí cena s kvalitou, patří k nejoblíbenějším hotelům v naší nabídce.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: polopenze

Polopenze: Snídaně (7.30-10.00)a večeře (19.00-21.00) formou bufetu.

All inclusive:
Snídaně, obědy (13.30-15.00) a večeře formou bufetu - původní krétská kuchyně. Neomezená konzumace nealkoholických a místních alkoholických nápojů (11.00–22.00), odpolední káva a sušenky.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Vkusně zařízená studia s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby) nebo apartmán pro 4 osoby se 2 oddělenými místnosti (max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, zařízený kuchyňský kout, fén, koupelna a balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.