Hotel St. Constantin

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel St. Constantin

Pláž: 100 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • skluzavky • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Luxusní areál hotelu St. Constantin 5* (Gouves, Kréta, Řecko) postavený v krétském stylu se skládá z 9 budov a vedlejší dependance 4*. Nachází se v oblíbeném letovisku Gouves jen 100 m od písečné pláže oddělené místní komunikací. Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí (Wi-Fi a internetový koutek-obojí za poplatek), restaurace s příjemným venkovním posezením, barbecue restaurace Asteria, střešní restaurace, snack bary, pool bar, 4 venkovní bazény (z toho jeden 120 m dlouhý), 1 dětský a 1 krytý bazén. Lehátka a slunečníky jsou zde zdarma (na pláži za poplatek, plážové osušky za vratnou kauci). Hotel pořádá animační programy a zábavné večery. K dispozici je fitness, kino, diskotéka. Ti nejmenší si užijí hlavně skluzavek nebo se zabaví na hřišti, v dětském koutku anebo při návštěvě mořského akvária. Za poplatek je možno si zahrát kulečník, stolní hokej, šipky, využít saunu či wellness. Na nedaleké promenádě naleznete obchody se suvenýry, taverny, kavárny a bary. Doporučujeme náročnějším klientům všech věkových kategorií a také rodinám se 2 dětmi, které ocení kvalitní služby all inclusive ve výhodné cenové relaci.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně (7.30-10.00), obědy (12.30-14.30) a večeře (18.30-21.00) formou bufetu-hotel je známý vynikající středomořskou a krétskou kuchyní, dopolední a odpolední občerstvení (saláty, hranolky, pizza, těstoviny), koláče, sušenky, zmrzlina a káva. Dětské menu. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.30–22.45).

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje standard s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, telefon, rádio, internet (10 €/týden), sejf (3 €/den), varná konvice (na vyžádání), fén, koupelna s vanou nebo sprchou, balkon nebo terasa.

Rodinné pokoje s možností až 2 přistýlek (1 místnost, max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, telefon, rádio, internet (10 €/týden), sejf (3 €/den), varná konvice (na vyžádání), fén, koupelna s vanou nebo sprchou, balkon nebo terasa.

Dvoulůžkové pokoje Deluxe s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, telefon, rádio, internet (10 €/týden), sejf (3 €/den), varná konvice (na vyžádání), fén, koupelna s vanou nebo sprchou, balkon nebo terasa.