Hotel Stella Village

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Stella Village

Pláž: 10 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • Wi-Fi • mini akvapark • lehátka a slunečníky u bazénu a na soukromé pláži

Okolí: Oblíbený hotelový komplex se skládá z několika budov rozmístěných v krásné udržované zahradě nedaleko centra letoviska Analipsi (Kréta, Řecko). Hotel disponuje vlastní malou soukromou pláží oddělenou pouze příjezdovou komunikací, velká veřejná písečná pláž pak leží 150 m od hotelu. K hotelovému vybavení patří vstupní hala s recepcí s Wi-Fi připojením zdarma, společenská místnost s TV, minimarket, amfiteátr, klimatizovaná restaurace, venkovní restaurace s krásným výhledem na moře a několik barů. Dále se zde nachází 2 velké sladkovodní bazény a 3 bazény pro děti (jeden se skluzavkami a jeden s vodním parkem pro děti). Lehátka a slunečníky jsou u bazénů i na soukromé pláži zdarma (na veřejné pláži za poplatek). Zahrát si můžete tenis, volejbal, stolní tenis, basketbal, mini golf, badminton nebo si zacvičit aerobik. Kulečník, masáže a vodní sporty na pláži jsou za poplatek. Děti se zabaví v miniklubu nebo na hřišti. Pro hotelové hosty jsou pořádány denní i večerní animační programy. Hotel s kvalitními službami a s bohatým sportovním vyžitím doporučujeme jak klientům se zájmem o aktivní odpočinek, tak rodinám s dětmi, které jistě ocení vodní park s mnoha atrakcemi.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně (07.30-10.00), obědy (12.30-14.30) a večeře (19.00-21.30) formou bufetu. Odpolední snack-sušenky, koláče, sendviče, zmrzlina, káva (13.00-17.00). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00-23.00). Vynikající řecká i mezinárodní kuchyně.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ****

Prostorné dvoulůžkové pokoje standard s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, rádio, telefon, sejf (15 €/týden), fén, koupelna, balkon nebo terasa.

Rodinné pokoje se 2 přistýlkami tvoří 2 místnosti (max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, rádio, telefon, sejf (15 €/týden), fén, koupelna, balkon nebo terasa.