Hotel Sun Beach Lindos

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Sun Beach Lindos

Pláž: 0 m • písečně-oblázková | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži

Okolí: Hotel Sun Beach Lindos 3* (Lardos, Rhodos, Řecko) má vynikající polohu přímo u písečně‑oblázkové pláže s lehátky a slunečníky zdarma. Sestává z hlavní budovy a několika vedlejších budov umístěných v pěkné zahradě se středomořskou vegetací. Hostům je k dispozici recepce, restaurace, venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén, plážový bar, minimarket, Wi-Fi (za poplatek) a kulečník (za poplatek). Hotel pořádá občasné animační programy (řecký večer, kvízy). Na pláži je nabídka vodních sportů (za poplatek). Menší letovisko Lardos lemované dlouhou pláží nabízí několik obchůdků a restaurací. Noční život zde nehledejte, můžete však za ním vyrazit do sousedního Pefkosu. Jen 3 km odsud leží malebná písečná pláž Glystra, jedna z nejoblíbenějších na ostrově. Starověké město Lindos se svou proslulou a pro řeckou turistiku ikonickou johanitskou pevností je vzdálené jen 7 km a je dostupné autobusem i lodí. Cenově výhodné ubytování doporučujeme všem, kteří hledají odpočinkovou dovolenou u krásné pláže se zázemím služeb all inclusive.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: all inclusive

Light all inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, místní nealkoholické nápoje, místní pivo a víno (10.00–22.00). Jeden z hotelových plážových barů je zahrnut v rámci light all inclusive.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Renovované dvoulůžkové pokoje (max. obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi (za poplatek), sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon nebo terasa.

Renovované rodinné pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti nebo dospělé (max. obsazenost 4 dospělé osoby) sestávají ze dvou částečně oddělených místností.