Hotel SUNCONNECT EVITA rodinné pokoje 2 ložnice

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel SUNCONNECT EVITA rodinné pokoje 2 ložnice

Pláž: 400 m | ZDARMA: klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, lehátka a slunečníky u bazénu, skluzavky

Okolí : Nový stylový hotel v moderním designu byl otevřen v roce 2015. Je situovaný na klidném místě oblíbeného letoviska Faliraki. Krásná písečná pláž Kathara je vzdálená 500 m. Na jejím severním okraji je malý přístav a za ním začíná několik kilometrů dlouhá hlavní písečná pláž letoviska Faliraki. V okolí najdete několik dalších pláží – asi 400 m od hotelu je oblázkově-kamenitá nudistická pláž ohraničena skalnatými výběžky a o něco jižněji je proslulá pláž Anthonyho Quinna (necelé 2 km). V hotelu je hostům k dispozici recepce, restaurace, bar, pool bar, venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma (osušky za depozit 10 eur), dětský bazén, skluzavky, dětské hřiště, stolní tenis, fotbal, TV místnost, šipky, za poplatek videohry a kulečník. O zábavu hostů se postarají denní i večerní animační programy a miniklub pro děti. Do rušného centra letoviska s bezpočtem obchodů, restaurací i barů dojdete asi po 20 minutách. V letovisku se nachází akvapark a lunapark.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně (7.00-10.00), oběd (12.30-14.30) a večeře (18.30-21.00) formou bufetu, lehký snack během dne (11.00-12.00 a 17.00-18.30 a 22.00-23.00), místní nealkoholické a alkoholické nápoje (10.00-23.00, pivo a víno od 11.00, ostatní alkoholické nápoje od 12.30).

Doprava: letecky

OSTRAVA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Ostravě za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 550 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 880 Kč, cena do 15 kalendářních dnů je 1.100 Kč. Službu „parkování na letišti v Ostravě“ je nutné uvést do smlouvy o zájezdu do příplatků a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.
Odlety pro pobyty 10/11/14 nocí jsou z Brna, Prahy a Ostravy, Bratislavy – úterý/pátek.
Odlety pro pobyty 7 nocí jsou z Brna, Prahy, Ostravy a Bratislavy – pátek/pátek a úterý/úterý.

BRNO - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Brně za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 690 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 890 Kč, cena parkování do 15 kalendářních dnů je 1390 Kč. Službu „parkování na letišti v Brně“ je nutné uvést do cestovní smlouvy a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

PRAHA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Parkujte pohodlně a bezpečně u letiště v Praze. Díky našemu PROMO KÓDU získáte nižší cenu. Parkování na hlídaném parkovišti firmy Go parking.

Ubytování: hotel ****

Rodinné pokoje s 2 samostatnými ložnicemi s možností až 2 přistýlek děti nebo dospělé, klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon nebo terasa.

U tohoto hotelu nabízíme další typy pokojů:

HOTEL SUNCONNECT EVITA 4* dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek
HOTEL SUNCONNECT EVITA 4* rodinné pokoje - až 5 osob