Ixia - Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ixia - Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa *****

Hotel Atrium Platinum naleznete v Ixii - předměstí města Rhodos. Od letiště je vzdálen jen 15 km a do historického centra Rhodosu 4 km. Od pláže je hotel vzdálen asi 200 m. Díky poloze ve svahu nad Egejským mořem se z hotelu Atrium Platinum skýtají neopkaovatlené výhledy.

Vybavení hotelu: Vstupní hala s recepcí, směnárna, 24 hodin asistenční služby pro hosty, 5 restaurací ( jedna určena jen pro snídaně, 2 pro obědy a 3 pro večeře), hotel si zakládá na tradiční řecké pohostinnosti a dává vždy přednost zpracování a nabídce místních specialit, ale samozřejmě i světová kuchyně se podává. Hotel pořádá pro své hosty zábavní a animační programy přes den i večer. Bazén, dětský bazén, dětské hřiště. Pro hotelové hosty lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Kavárna, bar u bazénu, konferenční prostory, internetová kavárna (za poplatek). Obchod se suvenýry a základními potřebami, pronájem bezpečnostních schránek (za poplatek). Zdarma: basketbal, šipky, fitness, stolní tenis, volejbal. Za poplatek: kulečník, minigolf, lázeňské a relaxační centrum – hammam, sauna, jacuzzi, masáže, kadeřnictví, salon krásy.

Pláž a plážový servis: Písčito-oblázková , 70 m od hotelu, vstup na pláž podchodem, plážový servis – sprchy a osušky pro hotelové hosty zdarma. Za poplatek: lehátka a slunečníky a vodní sporty - windsurfing, vodní lyže, kitesurfing, parasailing atd. Bar na pláži – nápoje, drobné občerstvení, zmrzlina.

Stravování: polopenze

snídaně

Ubytování: hotel *****

klimatizované komfortně zařízené pokoje a suity, vč. balkonu nebo terasy – s výhledem na moře, do zahrady nebo k bazénu. Telefon s přímou volbou, vlastní sociální zařízením vysoušeč vlasů, TV-SAT, minibar (za poplatek), internetové připojení, na vyžádání zdarma dětská postýlka. Obsazování jednotlivých pokojů je plně v kompetenci hotelové recepce a rezervačního oddělení, CK MAXI REISEN má jen velmi omezený vliv na přidělování jednotlivých pokojů. Za příplatek je možno využít ubytování v suitách.