Ixia - Sentido Ixian Grand *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ixia - Sentido Ixian Grand *****

Poloha: Elegantní hotelový komplex se nachází přímo u oblázkové pláže, asi 10 minut od živého centra letoviska Ixia. Nabízí ubytování v designově zařízených pokojích, suitách a maisonetech se soukromými bazény. S hlavním městem Rhodos, vzdáleným 6 kilometrů, je pravidelné spojení místní autobusovou linkou.

Vybavení: Dva sladkovodní bazény a jeden s mořskou vodou, u nichž jsou lehátka, slunečníky a plážové osušky pro klienty hotelu Sentido Ixian Grand k dispozici zdarma, stejně jako na pláži, dětský bazén, hřiště a vířivka. K vybavení patří několik restaurací, barů a internetový kout. Sportovně založeným klientům jsou k dispozici tenisové kurty, stolní tenis, hřiště na volejbal a basketbal, minigolf a vodní gymnastika. Na pláži možnost provozování vodních sportů včetně windsurfingu. Animační tým připravuje několikrát týdně večerní zábavný program.

Popisy pokojů : Popisy pokojů
DELUXE DVOULŮŽKOVÝ POKOJ S VÝHLEDEM DO ZAHRADY / NA MOŘE
Interiér 30 m², hlavní budova, výhled do zahrady nebo na moře, max. obsazenost 2 osoby + 2 děti nebo 3 osoby a dítě, přistýlky jsou formou rozkládací pohovky.

GRAND MAISONET S PRIVÁTNÍM BAZÉNEM
Interiér 53 m², ložnice v horní části, obývací část v nižším poschodí, dvě koupelny, jedna s hydromasážní vanou, soukromý bazén s terasou a lehátky. Max.obsazenost 3 osoby.


GRAND SUITA V PŘÍZEMÍ SE SOUKROMÝM BAZÉNEM
Interiér 46 m², ložnice s obývací částí, vana s jacuzzi, soukromý bazén s terasou a lehátky. Max. obsazenost 3 osoby.

GRAND SUITA U PLÁŽE
Interiér 60 m², umístění přímo na pláži, ložnice s obývací částí, vana s jacuzzi a sprchový kout, soukromá část bazénu nebo střešní bazén s terasou a lehátky. Max. obsazenost 3 osoby.

Stravování: snídaně

Polopenze formou bufetu, nebo All inclusive, dle zvoleného typu pokoje.

Ubytování: hotel *****

Klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, SAT/TV, telefon, minibar, trezor, balkón.