Kamari - Antinea ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kamari - Antinea ****

Poloha: Jeden z nejlepších hotelů v Kamari je postavený ve stylu tradiční kykladské architektury ve svahu nad letoviskem, přímo pod úpatím pohoří Mesa Vouno. Hotel Antinea Suites nabízí okouzlující výhled na moře a celé letovisko, na pláž s tmavým pískem dojdete procházkou klidnější částí Kamari asi za 10 minut, hotel zajišťuje několikrát denně i dopravu minibusem.

Vybavení: Pěkně zařízená restaurace a lobby. Velký sladkovodní bazén v areálu hotelu doplňuje vířivka, dětské brouzdaliště, pool bar a lehátka se slunečníky, která jsou klientům poskytována zdarma, stejně jako osušky. K vybavení hotelu Antinea patří i fitness centrum, sauna a relaxační centrum, kde si můžete objednat i masáže. Hlavní restaurace s freskami na náměty starověkého města Akrotiti a velkou terasou, kde se podávají snídaně a večeře, pool a snack bar. V areálu je internetové připojení, můžete si tu objednat auto, výlety nebo hlídání dětí.

Relaxační pobyty : Venkovní vyhřívaný bazén s jacuzzi, hammam, sauna.

Popisy pokojů : Junior suita
Klimatizované junior suity zařízené v moderním stylu, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště, pantofle, ručníky k bazénu, lednička, SAT/TV, telefon, trezor, wifi připojení bez poplatku, balkón nebo terasa.

Junior suita soukromé jacuzzi
Klimatizované junior suity s venkovním bazénem/jacuzzi, mramorová koupelna s velkým zrcadlem a WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště, pantofle, ručníky k bazénu, lednička, SAT/TV, CD a DVD přehrávač, telefon, trezor, wifi připojení bez poplatku, balkón nebo terasa.

Junior suita soukromý bazén/jacuzzi
Klimatizované junior suity s venkovním bazénem/jacuzzi, mramorová koupelna s velkým zrcadlem a WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště, pantofle, ručníky k bazénu, lednička, SAT/TV, CD a DVD přehrávač, telefon, trezor, wifi připojení bez poplatku a soukromá terasa.

Imperial junior suita
Klimatizované imperial junior suity s vnitřním vyhřívaným jacuzzi v ložnici, mramorová koupelna s velkým zrcadlem a WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště, pantofle, ručníky k bazénu, lednička, SAT/TV, CD a DVD přehrávač, telefon, trezor, wifi připojení bez poplatku, balkón nebo terasa.

Stravování: polopenze

polopenze formou bohatého bufetu

Ubytování: hotel ****

Velmi pěkně zařízené klimatizované dvoulůžkové a třílůžkové pokoje, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, SAT/TV, telefon, wifi, lednička, trezor a balkón nebo terasa, dětské postýlky bez poplatku.
Možnost ubytování i v junior suitách s vlastním bazénem nebo jacuzzi.