Kolymbia - Hotel Marathon*** - 7 nocí ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kolymbia - Hotel Marathon*** - 7 nocí ***

Příjemný hotelový komplex se nachází u proslulé eukalyptové aleje letoviska Kolymbia (Řecko, Rhodos), která přímo vybízí k večerním procházkám. Od pěkné, písčito -oblázkové pláže je hotel vzdálen 250 m. Celý komplex je tvořen hlavní budovou a bungalovy, které jsou rozmístěny v pěkně udržované zahradě s velkým bazénem a dětským brouzdalištěm se slunečníky a lehátky zdarma. Dále je hostům k dispozici recepce se směnárnou, sejf na recepci (3 €/den), Wi -Fi v lobby zdarma, internetový koutek (za poplatek), restaurace, lobby bar, pool bar, stolní tenis, kulečník (za poplatek). Pro nejmenší je zde dětské hřiště a dětský koutek. Promenáda s obchůdky, tavernami a bary je v blízkosti hotelu. Vodní park s tobogány je vzdálený asi 15 km (1x denně bus zdarma). Autobusové spojení s hlavním městem Rhodos (zastávka je přímo u hotelu) vám umožní poznat krásy tohoto středověkého města. Tento hotel patří k našim nejprodávanějším, protože za dobrou cenu nabízí kvalitní služby v příjemném prostředí s přátelským personálem.

Stravování: all inclusive

All inclusive : Snídaně (7.00-10.00), oběd (12.30-14.00) a večeře (18.30-21.00) formou bufetu, mezinárodní a řecká kuchyně, sušenky a zmrzlina (15.00-17.00), místní nealkoholické a alkoholické nápoje (10.00- 22.45).

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737. Odlety jsou z Brna, za příplatek 600 Kč/osoba z Prahy a Ostravy.

Ubytování: hotel ***

Vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (formou palandy), klimatizace (zdarma 15. 6.–15. 9. , ostatní měsíce 6 €/den), lednice, TV/SAT, telefon, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Za příplatek nově vybudované pokoje superior. Rodinné pokoje až pro 4 dospělé (2 částečně oddělené místnosti).