Kolymbia - Kolymbia Sun ***

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kolymbia - Kolymbia Sun ***

Poloha: >Velmi oblíbený hotel se nachází v centru letoviska Kolymbia. Proslulá „eukalyptová alej“ je vzdálena od hotelu pouhých 100 metrů. Centrum letoviska nabízí obchůdky, taverny, bary a restaurace. Pro zpestření pobytu doporučujeme využít vyhlídkový vláček (zastávka před hotelem), který vás zaveze na nejznámější místa letoviska Kolymbie. Kolymbia má ideální polohu, leží přímo uprostřed mezi Rhodem a Lindem, čímž umožňuje podnikat výlety na krásná místa ostrova (dobré spojení místními autobusy). Na přilehlém pahorku se nachází klášter Tsambika a nedaleko kláštera se také nachází stejnojmenná vyhlášená písečná pláž – oblíbené místo všech turistů na ostrově.

Pláž: Písečno-oblázková pláž, jedna z nejkrásnějších na ostrově, označená Modrou vlajkou zaručující čistotu vody i pláže, je vzdálena cca 250 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek. Široká nabídka vodních sportů (za poplatek). K dispozici jsou i další dvě písečno-oblázkové pláže vzdálené cca 200 a 400 metrů od hotelu. Sprchy a toalety jsou na pláži jen v některých částech.

Vybavení: V hotelu je hostům k dispozici recepce ve vstupní hale, internet za poplatek, wi-fi zdarma (kód na recepci), restaurace, pool bar, bazén s oddělenou dětskou částí (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, miniklub a volejbalové hřiště.
NOVĚ! od 25.6. jsou v hotelu animační programy pro dospělé i děti.

Stravování: all inclusive

all inclusive

>Formou all inclusive – tématické večeře: středomořská, řecká a etnická. Hotel na vyžádání připravuje (jednoduchou) bezlepkovou stravu.

All inclusive zahrnuje : Snídaně (06.30 – 09.30), obědy (12.30 – 14.00) a večeře (19.00 – 21.00) - vše formou bufetu. Čaj, káva, nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje místní výroby (vodka, rum, gin), domácí víno, koktejly a pivo jsou servírovány v době (10.00 - 19.00 a 21.00 - 24.00). V těchto hodinách je také podáváno snack občerstvení – sušenky, sýrové, masové koláčky, zmrzlina pro všechny bez omezení věku. Uvedená časová rozmezí mohou být na místě hotelem pozměněna.

Doprava: letecky

Letecky

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek (v omezeném množství) jsou vybaveny koupelnou (vana nebo sprcha, WC, fén), klimatizací, chladničkou, trezorem (zdarma), telefonem, SAT TV s českým kanálem a balkonem. Dětská postýlka na vyžádání (zdarma). Plážové ručníky – za vratnou zálohu.