Řecko - Chalkidiki - Sarti - vila Stelitsa

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: vila Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Řecko - Chalkidiki - Sarti - vila Stelitsa

Na jih od města Thessaloniki se nachází poloostrov Chalkidiki. Tato oblast se stala velmi vyhledávanou turisty, kteří zde nacházejí krásné, klidné, písečné pláže, porosty borovic a malebné vesničky. Poseidonův trojzubec – to je tradiční označení tohoto poloostrova. Je tvořen třemi výběžky: Kassandra, Sithonia a Athos. Mezi nejznámější a nejkrásnější letoviska poloostrova Sithonie patří SARTI a TORONI.


Vila Stelitsa se nachází na začátku letoviska jen 20 m od překrásné písečné pláže s částečně členitým pobřežím. Plážový servis za konzumaci. Široká nabídka vodních sportů, ideální podmínky pro šnorchlování, potápěčské centrum s instruktorem. V bezprostřední blízkosti najdete centrum letoviska s velkým množstvím restaurací, obchodů a barů. První minimarket je vzdálen pouhých 15 m od ubytování a pekárna 150 m.

Stravování: vlastní

Vlastní vaření nebo možnost zajištění stravování v řecké taverně ARGIRIS, která je vzdálena 200 m od ubytování. Výběr z několika druhů menu.

Doprava: autokarem

Trasa A - bez příplatku - Opava, Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Hranice, Lipník nad Bečvou, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Břeclav, Bratislava


Trasa B - příplatek 500,- Kč/os./oba směry - Český Těšín, Karviná, Orlová, Valašské Meziříčí, Vsetín, Kroměříž, Zlín, Otrokovice, Napajedla, Uherské Hradiště, Veselí nad Moravou, Strážnice, Hodonín (do 31.3.2018 za zvýhodněnou cenu 300.- Kč/os.)


Svozová místa - příplatek 500,- Kč/os./oba směry - Krnov, Uherský Brod, Prahaos.

Ubytování: vila

Standartní studia pro 2-3 osoby jsou vybavena kuchyňským koutem (vařič, lednice, základní nadobí), vlastním sociálním zařízením, TV a balkonem se zahradním nábytkem. Studia jsou v 1. patře a některá mají boční výhled na moře. WI-FI připojení ZDARMA. KLIMATIZACE za příplatek 5€/den.