Korfu - hotel Alkyon ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Korfu - hotel Alkyon ***

Poloha: rodinný hotel postavený v klasickém řeckém stylu se nachází cca 30 m od nádherné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře.

Pláž: nádherná písečná pláž pouze 30 m od hotelu.

Sport a zábava: Zábava : v blízkosti oblíbené taverny a obchůdky, v některých je možná komunikace i v češtině, herna bowlingu. V okolí plážový volejbal, půjčovna kol, motorek, aut a na pláži půjčovna šlapadel a motorových člunů.

nas_tip : Oblíbený hotel s all inclusive přímo u nádherné pláže. Výhodou lednice, TV a klimatizace v ceně. Velký bazén s brouzdalištěm pro děti.

Stravování: all inclusive

formou all inclusive, snídaně, obědy a večeře formou bufetu se podávají v příjemné klimatizované hotelové restauraci. Během dne drobné občerstvení v baru u bazénu (tousty, minipizza, sendviče, sušenky). Nápoje místní výroby, víno, nealkoholické nápoje, pivo, káva a čaj jsou servírovány rovněž na baru u bazénu, a to v době
od 10:00 do 21:00.

All inclusive

Doprava: letecky

Letecky

Svozová místa : Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu : recepce s trezory pro hosty, bazén s lehátky a slunečníky zdarma, brouzdaliště pro děti s dětským koutkem, bar u bazénu. V hotelovém baru velkoplošná TV. V prostorách recepce, restaurace a baru u bazénu možnost připojení k wifi zdarma.

dvoulůžkové zrekonstruované nebo nově postavené pokoje s možností až dvou přistýlek mají klimatizaci zdarma, vlastní sociální zařízení, malou ledničku, TV s příjmem ČT 24, telefon a balkon nebo terasu. Fén k zapůjčení na recepci zdarma. Přistýlka pro dospělou osobu je formou dodatečného lůžka, pro děti rozkládací lůžko a ve 4lůžkových pokojích palanda.